Kenija, povratna karta iz Brisela u Nairobi već za 385€

KLM upravo nudi odlične cijene za let iz Brisela u Nairobi. Želite li posjetiti pravu Afriku i uživati u ljepotama Kenije ovo bi mogla biti odlična prilika.

Riječ je o “običnoj” povratnoj karti, i to iz Brisela za 385€. Trik je u tome da kao mjesto polaska odaberete “Brussels Midi Railway Station (ZYR)” inače će cijena biti znatno viša. Ovo znači da iz Brisela krećete brzim THALYS vlakom sa glavne Midi stanice put Amsterdama. Vlak će vas dovesti direktno na Schiphol aerodrom u Amsterdamu odakle vam polijeće avion za Nairobi. Ista stvar je i u povratku, do Amsterdama avionom pa opet na brzi vlak put Brisela.

Brisel >> Nairobi >> Brisel   385€ (direktan link)

Prijevoznik je avio kompanija KLM. Za put vlakom iz Brisela do Schiphol aerodroma u Amsterdamu zadužen je THALYS.

Letovi imaju odličnu dostupnost. Moguće je pronaći let za navedenu cijenu za brojne datume počevši sve od 8.mjeseca 2014. pa do 5.mjeseca 2015.

U cijenu su uključene sve takse, checkirana prtljaga od 23 kg kao i ručna prtljaga od 12 kg.

Karte najjeftinije možete kupiti direktno na KLM stranicama.

Kako do Brisela: najjeftinije i najjednostavnije sa Ryanairom. Iz Pule letovi kreću do 24.10. već za 20€ po smjeru, iz Rijeke do 29.09. već za 20€ po smjeru ili iz Zadra do 04.11. također već za 20€ po smjeru. Ukoliko idete u zimskom periodu možete za Brisel krenuti iz Venecije, Bolonje ili Budimpešte.

Brisel >> Nairobi >> Brisel

Brisel >> Nairobi >> Brisel

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *