OTKAZANO – Qatar Airways Treasure hunt. Ulovite gotovo besplatno putovanje na neku od top svjetskih destinacija!

UPDATE – Objavljeno 16.01.2017.

Izgleda da ovaj puta nema ništa od Travel hunta za nas sa ovih prostora. Qatar Airways je promjenio stanje za Hrvatsku i susjedne zemlje sa “Rescheduled” na “Cancelled“.


UPDATE – Objavljeno 12.01.2017.

Svi koji ste danas pokušavali uloviti zlatne karte u Qatar Airways Treasure hunt igri bili ste svjedoci da se ponovila ista stvar kao i prošle godine, uslijed velike navale srušio se server Qatar Airwaysa i nije bilo moguće pronaći a samim tim niti kupiti avio karte. Baš kao što smo najavljivali Qatar Airways je već najavio ponavljanje akcije, na njihovim Treasure hunt stranicama pored grupe zemalja stoji “Rescheduled”.

Pričekat ćemo najavu nove akcije i svakako ćemo vas obavjestiti o novom terminu.


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 12.01.2017.

Sjećate se prošlogodišnjeg Qatar Airways Treasure Hunt-a? Prilično aktivna rasprava se potegla tom prilikom na našim stranicama, podsjetit se možete u našem članku ovdje. Sada se lov na blago ponavlja, igra je identična, postupak isti a nagrada u vidu vrlo jeftine avio karte jednako primamljiva. U prošlogodišnjoj igri bilo je dosta sretnih putnika iz okolnih zemalja, kod nas u Hrvatskoj nije tako slavno prošlo, nismo sigurno da li je netko uspio uloviti karte, postojale su samo neke glasine o uspjehu. No danas vam se nudi nova prilika pa pokušajte. 🙂 Želim nam svima više sreće.

Pravi ljubitelji jeftinih putovanja i lovci na super dealove danas će doći na svoje. Qatar Airways zanimljiva nagradna igra pod nazvom Tresure hunt ili po naški Lov na blago se nastavlja. Vaš zadatak je da otkrijete sakrivenu destinaciju za koju ponuda vrijedi te da ulovite i datume za koje će biti aktivna, ukoliko uspijete u zadatku dobit ćete gotovo pa besplatno putovanje. Budite spremni, danas 12.01.2017. od 11 do 12h. Ukoliko budete dovoljno brzi i sretni dobit ćete gotovo pa besplatno putovanje, morat ćete platiti samo takse koje obično nisu u iznosu većem od nekoliko desetaka eura.

 

Postupak je sljedeći:

Korak 1.
Pogledajte video u kojem ćete dobiti trag koje destinacije su u igri. Popis je vrlo lijep, Ujedinjeni Arapski Emirati, Australija, Singapur, Namibija, Novi Zeland, Malezija i Sejšeli.

Da vam olakšam, popis je sljedeći:

 • Dubai (Ujedinjeni Arapski Emirati), 1., 2., 4. i 5. mjesec 2017
 • Ras AL Khaimah (Ujedinjeni Arapski Emirati), 3., 5. i 6. mjesec 2017
 • Adelaide (Australija), 3., 5. i 6. mjesec 2017
 • Singapur, 6. mjesec 2017
 • Windhoek (Namibija), 4. mjesec 2017
 • Auckland (Novi Zeland), 2. i 10. mjesec 2017
 • Kuala Lumpur (Malezija), 2. i 6. mjesec 2017
 • Mahe (Sejšeli), 5. mjesec 2017

NAPOMENA: za Hrvatsku i većinu drugih europskih zemalja još uvijek nije objavljen konačni video ali očekujemo da će biti identičan ili vrlo sličan onima već objevljenima za neke europske zemlje. U trenutku kada objave konačni video sa popisom destinacija i mi ćemo ga ovdje prikazati. Video za Hrvatsku je objavljen.

 

Korak 2.
U trenutko kada je zemlja u kojoj živite na rasporedu krenite u potragu. Za Hrvatsku to će biti danas 12.01.2017. od 11 do 12h. Zapamtite, imate samo jedan sat za potragu!

Treasure-hunt2

 

Korak 3.
Bacite se u potragu, karta je skrivena za neku od navedenih destinacija i za neki od skrivenih datuma. Zlatne karte se nalaze negdje u rasponu od 1. do 10. mjeseca 2017., točne mjesece letova pronaći ćete u priloženom videu.

 

Korak 4.
Jednom kada pronađete skrivenu kartu nastavite normalno s bookingom do kraja. Nakon toga pakirajte stvari i krenite na još jedno sjajno putovanje, ovaj puta gotovo pa besplatno.

 

Više informacija o svemu pronaći ćete na Qatar Airways stranicama ovdje. Sa istog mjesta krenite i u potragu!

Sretno! 🙂

You may also like...

29 komentara

 1. Ljubica Skitnica napisao:

  Super! KUL Feb…cekam!

 2. Maja Minic napisao:

  Koliko karata moze da se bukirakad se ulovi? Jedna?

 3. Andrea Zlatanova napisao:

  Ivan Zvonimir Matić

 4. Nikola Prpa napisao:

  Sajt ne radi :/

 5. Tripologia napisao:

  Opet problemi sa serverom…

 6. AAAA napisao:

  Sajt ne radi… Sjajno 🙂

  • Tripolog napisao:

   Da. Ista priča kao prošle godine. Sada će vjerovatno ponuditi ponavljanje za neki drugi dan. pozovu na akciju a server im to ne može podnijeti.

 7. Marta Pribanic napisao:

  O serveru, zašto si pao?

 8. Duska Kleut napisao:

  Ja sam uspela da izvrtim sve datume za sva 3 meseca moguća za moju kartu, jedan pre nego je pao server i dva kada se podigao server za mobilni ali nisam našla kartu.. 🙁

 9. Tripologia napisao:

  Da, naravno, sad je opet proradio web kad je prošao termin. #!$&#

 10. Ljubica Skitnica napisao:

  …sva sreca da sam cekajuci ispekla palacinke pa cu se sad utjesit nakon ovog debakla sa serverom 😉

 11. Tripologia napisao:

  Evo ga, baš kako smo najavili, sada na njihovoj stranici za Croatia stoji Rescheduled. Čekamo ponavljanje u sljedećim danima.

 12. Ivan Rudež napisao:

  Da li je itko uspio ikakvu kartu bukirati u ovom promotivnom periodu ?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *