UPDATE – Kenija, povratna karta iz Ženeve u Nairobi za samo 202€

UPDATE – Objavljeno 10.12.2017.

Odlična ponuda Saudi Arabian Airlinesa za letove u Keniju ponovo radi. Povratna karta iz Ženeve u Nairobi u ponudi je po error fare cijeni, vaša može biti za samo 202€.

Letovi po ovim cijenama su mogući sa polaskom od 28.01. do 22.03.2018.

Ženeva >> Nairobi >> Ženeva

Ženeva >> Nairobi >> Ženeva


UPDATE – Objavljeno 15.07.2017.

Posjetite Keniju po izvrsnoj cijeni! Podsjećamo vas da Saudi Arabian Airlines još uvijek nudi svoje povratne letove iz Ženeve u Nairobi za samo 211€.

Za najniže cijene pretragu obavite na www.kayak.it stranicama. Nakon toga kupovinu obavljate na Lastminute stranicama, cijena je 210,52€ za plaćanje s Visa kreditnom karticom odnosno 226,31€ za plaćanje sa svim drugim vrstama kartica.

Ženeva >> Nairobi >> Ženeva

Ženeva >> Nairobi >> Ženeva


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 06.07.2017.

Posjetite Keniju sa polaskom iz Ženeve po akcijskim cijenama! Saudi Arabian Airlines nudi vrlo dobre cijene svojih letove u Nairobi, povratnu avio kartu iz Ženeve možete kupiti za samo 214€. Viza za tranzit u trajanju kraćem od 12 sati (prema nekim informacijama 18 h) nije potrebna.

Prijevoznik je saudijska nacionalna avio kompanija Saudi Arabian Airlines.

Ponuda je dostupna za pojedine letove od 9. do 12. mjeseca 2017.

Karte po akcijskim cijenama možete pronaći na www.momondo.com stranicama.

Ženeva >> Nairobi >> Ženeva

Ženeva >> Nairobi >> Ženeva

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

9 komentara

  1. Sanja Zivkovic napisao:

    Maja Beka Zivkovic

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *