Njemačka, Eurowings-om direktno iz Rijeke ili Pule već od 10€ po smjeru. BONUS+ otkrivamo vam novi trik za low-cost putovanja, spustite cijenu leta na manje od 2€

Njemačka low-cost avio kompanija Eurowings (Germanwings) trenutno nudi akcijske cijene svojih letova, izdvajamo nama zanimljive letove iz Rijeke u Köln/Bonn odnosno iz Pule u Dusseldorf. Cijena karte u jednom smjeru iz Kölna/Bonna u Rijeku je samo 9,99€. Iz Pule možete u Dusseldorf za samo 19,99€. Odlična cijena za kratki city break u Köln, Bonn i Dusseldorf te njihovu okolicu.

Köln se nalazi na zapadu Njemačke na rijeci Rajni i najveći je grad gusto naseljene regije Ruhr. Veći gradovi u blizini su: Bonn, Bornheim, Leverkusen, Solingen i Düsseldorf. Povijesna jezgra Kölna je bila razorena u 2. svj. ratu, ali je kasnije obnovljena. Najprepoznatljiviji simbol Kölna je katedrala u gotičkom stilu a to je ujedno i jedna od najpoznatijih njemačkih katedrala, upisana je na listu svjetske kulturne baštine UNESCO-a. Osim katedrale prepoznatljiv je i most preko Rajne – Hohenzollernbrücke. Grad je poznat kao mjesto nastanka kolonjske vode i postoji muzej posvećen njoj.

Köln, Bonn i Dusseldorf nalaze se vrlo blizu jedan drugome, vrlo lako i jeftino ih možete povezati vlakom, busom ili autom.

Direktno na Eurowings stranicama:

 • Pula >> Dusseldorf 19,99€
 • Köln >> Rijeka 9,99€
Ukupno: 30€

Pula >> Dusseldorf, direktno na Eurowings stranicama

Pula >> Dusseldorf, direktno na Eurowings stranicama

Köln >> Rijeka, direktno na Eurowings stranicama

Köln >> Rijeka, direktno na Eurowings stranicama

 

Prijevoznik je njemačka low-cost avio kompanija Eurowings.

U cijenu je uključen jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 23 cm, težine do 8 kg, i još jedna manja torba, npr. žensku torba, ručna torbica ili shoping vrećica do dimenzija 40 x 30 x 10 cm.

Po akcijskim cijenama moguće je pronaći letove tijekom 1. i 2. mjeseca 2018. godine.

Karte možete kupiti direktno na Eurowings stranicama.

 

Korak više, kako do još jeftinije avio karte

Sjećate se španjolsko/portugalskih stranica Rumbo? Svojevremeno smo stalno predlagali kupovinu avio karata kod njih. Mogli smo znatno uštedjeti na taj način a cijene su vrlo često padale na smiješne pa i nevjerovatne iznose, ponekad su bile čak i potpuno besplatne. Pisali smo detaljno o kupovini na Rumbo stranicama u članku ovdje.

Rumbo se u međuvremenu pokvario a popusti nestali, odnosno mogući su no za neke egzotične kartice kakve nitko od nas u ovim krajevima nema.

Danas imamo novog igrača u igri! 🙂 Predstavljamo vam Atrapalo, novu španjolsku stranicu koja trenutno daje simpatične popuste a nadamo se da ćemo se dugo družiti ubuduće. Trenutno se mogu dobiti popusti na Maestro karticu u iznosu od 7-8€ po smjeru, u konačnici to za povratnu kartu znači znatnih 13-14-15€.

Da ne dužimo, evo što se može postići.

Na Atrapalo stranicama sa Maestro karticom:

 • Pula >> Dusseldorf 12,19€
 • Köln >> Rijeka 1,92€
Ukupno: 14€

Pula >> Dusseldorf, na Atrapalo stranicama

Pula >> Dusseldorf, na Atrapalo stranicama

Köln >> Rijeka, na Atrapalo stranicama

Köln >> Rijeka, na Atrapalo stranicama

 

Moram priznati da Atrapalo konkretno još nisam istražio tj. kupio kartu do kraja no očekujem slično ponašanje kao i na dobro nam poznatom Rumbu. Stoga predlažem da se prisjetite ograničenja o kojima smo detaljno pisali ovdje u članku Rumbo za početnike – korak po korak kako do jeftine avio karte i da krenete u kupnju.

Nakon što obavite kupnju dođite da se pohvalite ovdje. 🙂 Biti će nam drago čuti vaša iskustva.

Atrapalo popust na Maestro karticu - jednosmjerna karta

Atrapalo popust na Maestro karticu – jednosmjerna karta

Atrapalo popust na Maestro karticu - povratna karta

Atrapalo popust na Maestro karticu – povratna karta

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

8 komentara

 1. Igor Kajtaz napisao:

  Bilo bi lijepo nekad i Split ubaciti u te sheme. 🙂

  • Tripologia napisao:

   Hvala Igore na napomeni, na mjestu je. 🙂 Nego ja sam iz Istre, rekao bih i većina publike, pa onda najčešće gledam ono što je ovdje u okolici. Ali imaš pravo, potrudit ću se više Splita i juga ubaciti u ponude.

  • Igor Kajtaz napisao:

   Hvala na odgovoru i javljanju. Većina publike? 10-20 pratitelja? Split bi vam omogućio dodatnih 30-40 na taj broj. Split je drugo najveće putničko tržšite, a možda čak i prvo u nekim kategorijama.Hvala na trudu za buduće objave! 🙂

  • Tripologia napisao:

   Kako misliš 10-20 pratitelja? Ali potrudit ćemo se ubaciti više Splita nego do sada. Mada nije da nema Splita, Zadra još više, pišemo o njima uglavnom tijekom ljeta kada je i najviše letova. Hvala tebi još jednom za komentar.

 2. Tripologia i Beograd vas pomno prati 🙂 Setite se i nas ponekad 😀

 3. Boba napisao:

  Vaš sajt je fenomenalan !!!
  Svaka čast na korisnim savetima,predvnim tekstovima i zaista vrlo povoljnim opcijama koje pronalazite.
  Sve najlepše vam želim ?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *