Kolumbija + Peru ili Čile, open-jaw kombinacije iz Madrida za samo 349€

Slično kao i u prije objavljenim ponudama za Santiago de Chile, kombinaciji Brazila i Čilea ili Perua i današnje kombinacije Argentine ili Urugvaja s Čileom ili Peruom sada imamo još jedan zanimljiv prijedlog za putovanje u Južnu Ameriku. Ovaj puta posjetite Bogotu a nakon toga krenite vlastitim prijevozom preko Južne Amerike do Lime u Peruu ili do Santiaga u Čileu odakle je povratak za Madrid. Ovakvu open-jaw kartu platit ćete samo 349€.

Kolumbija-map

Kao i u ranijim ponudama i ovaj puta pretragu je potrebno napraviti na portugalskim kayak.pt stranicama. Kao najjeftiniji rezultat dobit ćete rezultat sa lastminute.com stranice, cijena će biti 349€. Odaberite lastminute.com opciju i pratite potrebne korake. Ja sam bez problema došao do koraka za unos načina plaćanja, plaćanje za cijenu 349€ treba biti s Diners karticom, sa svim ostalim karticama cijena će biti i dalje odličnih 388€.

Madrid >> Bogota — Lima >> Madrid   349€ (direktan link)
Madrid >> Bogota — Santiago >> Madrid   349€ (direktan link)

Prijevoznici su LAN i Air China.

Karte po ovim ili malo višim cijenama možete pronaći od 9. do 12. mjeseca 2015.

Karte najjeftinije možete pronaći na www.kayak.pt stranicama.

Pogledajte i slične ponude: Čile, povratna avio karta iz Madrida u Santiago za samo 353€, Brazil + Čile ili Peru, open-jaw kombinacije iz Madrida za samo 256€ ili Argentina ili Urugvaj + Čile ili Peru, open-jaw kombinacije iz Madrida za samo 335.

Ideje i savjete za overland putovanje možete pronaći u našim putopisima iz Južne Amerike: Argentina, Čile, Bolivija i Peru.

Madrid >> Bogota -- Lima >> Madrid

Madrid >> Bogota — Lima >> Madrid

Madrid >> Bogota -- Santiago >> Madrid

Madrid >> Bogota — Santiago >> Madrid

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *