Kostarika, povratna avio karta iz Minhena već od 426€

Nakon južnoameričkog seta ponuda danas dodajemo nešto novo. Air France nudi zanimljive cijene letova za Kostariku već za 426€. Cijene se odnose za polaske iz Njemačke, iz Minhena ili Frankfurta.

Kostarika

Kostarika

Kostarika je zanimljiva zemlja u Srednjoj Americi sa oko 4 i pol miliona stanovnika, baš kao i Hrvatska. Iako zauzima svega 0,03 % površine planete u njoj živi čak 5 % biljnih i životinjskih vrsta na svijetu. Velika bio raznolikost zaslužna je što je čak 25 % površine zemlje nalazi u zaštićenim rezervatima i parkovima prirode što čini Kostariku najpoželjnijom destinacijom za sve vidove eko turizma.

Za razliku od svojih susjeda Nikaragve i Paname, Kostarika je uspjela u prošlosti zadržati stabilnu političku vlast i izbjeći ratove. Zanimljivo je da je Kostarika jedna od prvih zemalja na svijetu koja je ukinula vojsku još davne 1949. godine.

Danas vam predlažemo povratne karte Air France-a iz Minhena u San Jose.

Minhen >> San Jose >> Minhen   426€ (direktan link)

Prijevoznik je francuska nacionalna avio kompanija Air France.

Ponuda je dostupna za letove od 16.08. do 08.12.2014. Karte morate kupiti do 21.08.2014.

Karte možete kupiti na stranicama www.budgetair.ie ili direktno na stranicama Air France.

Kako do Minhena: Do Minhena lako možete doći autobusom iz Zagreba za 199 kn po smjeru, tri puta dnevno, putovanje traje 7 i pol sati a detalje pogledajte na www.panturist.hr/icbus. Za mogući prijevoz iz grada do aerodroma u Minhenu provjerite na stranicama www.munich-airport.de.

Minhen >> San Jose >> Minhen

Minhen >> San Jose >> Minhen

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *