Francuska Azurna obala, Nica ili Cannes, vlakom iz Trsta za 34€ po smjeru

Vjerujem da među vama ima dosta onih koji ne vole letjeti avionom ili jednostavno vole u današnje vrijeme pomalo zaboravljeni slow travel. Danas vam predlažemo putovanje vlakom iz Trsta u Nicu ili Cannes preko Milana, Trenitalia i Thello nude vrlo dobre cijene s kojima možete otputovati u ove bisere Francuske Azurne obale za svega 34€ po smjeru, dakle 68€ povratno. Primamljiva je to ponuda za one koji vole putovati na stari način i to u špici sezone a i dobra je alternativa letovima iz Zadra u Marseille pogotovo onima iz Zagreba ili sa sjevera zemlje.

mapa

Da biste došli do karte po ovoj cijeni potrebno ih je kupiti neko vrijeme unaprijed, 20-30 dana bi trebalo biti dovoljno. Karte možete kupiti na stranicama Trenitalia i Thello. Sve o online kupovini karata za vlak na talijanskim željeznicama možete pročitati u našem članku: Trenitalia za početnike – kako online kupiti karte za talijanske vlakove. U međuvremenu, nakon objave našeg članka, je došlo do nekih promjena u dizajnu na stranicama Trenitalie ali svejedno funkcionalno sve je isto i ovaj članak vam može biti od velike pomoći.

Karte iz Milana do Nice ili Cannesa možete pronaći po cijeni od 15€ po smjeru.

Milano >> Nica   15€
Nica >> Milano   15€

Milano >> Nica

Milano >> Nica

Nica >> Milano

Nica >> Milano

 

Milano >> Cannes   15€
Cannes >> Milano   15€

Milano >> Cannes

Milano >> Cannes

Cannes >> Milano

Cannes >> Milano

 

Trst – Nica

Do Milana možete također vrlo povoljno s vlakovima Trenitalie iz Trsta, kartu možete pronaći za 19€ po smjeru. Karte za Nicu vrlo jednostavno možete kupiti, direktno odaberite polazak iz Trsta i destinaciju Nicu i dobit ćete dobro uklopljene i povezane karte sa presjedanjem u Milanu.

Trst >> Nica   34€
Nica >> Trst   34€

Trst >> Nica

Trst >> Nica

Nica >> Trst

Nica >> Trst

 

Trst – Cannes

Do Cannesa je malo teže dobiti najbolji rezultat, morat ćete kupiti dvije odvojene karte, onu do Milana i dalje od Milana do Cannesa kako bi prošli najjeftinije što je moguće. U odlasku ćete morati pričekati nekoliko sati u Milanu na presjedanje a u povratku biće najvjerovatnije potrebno i noćenje u Milanu.

Trst >> Milano >> Cannes   34€
Cannes >> Milano >> Trst   34€

Trst >> Milano

Trst >> Milano

Milano >> Cannes

Milano >> Cannes

Cannes >> Milano

Cannes >> Milano

Milano >> Trst

Milano >> Trst

 

Prijevoznici su talijanska nacionalna željeznička kompanija Trenitalia i francusko-talijanska privatna kompanija Thello.

Karte možete kupiti direktno na stranicama Trenitalia i Thello.

Karte je potrebno kupiti unaprijed kako bi ih dobili po navedenoj cijeni.

Sve o online kupovini karata za vlak na talijanskim željeznicama možete pročitati u našem članku: Trenitalia za početnike – kako online kupiti karte za talijanske vlakove.

Dolazak do Trsta prilično je jednostavan i najviše ovisi od mjesta u kojem se nalazite u Hrvatskoj. Svi oni koji žive u Istri, Rijeci pa i u Zagrebu neće imati problema niti većih troškova oko dolaska, bilo osobnim automobilom ili autobusom. Do Trsta, na primjer, možete koristiti novu liniju iz Zagreba, Pule, Rovinja ili Poreča. Ili poznatu liniju Croatiabusa iz Zagreba. Treća opcija je GoOpti, slovenski niskotarifni prijevoznik s kojim možete vrlo povoljno dogovoriti transer iz Zagreba do Trsta.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *