UPDATE – Peru, error fare iz Amsterdama u Limu za samo 289€

UPDATE – Objavljeno 24.12.2015.

Super ponude i nešto što se na prvi pogled čini kao error fare obično vrlo kratko traju, s ovom ponudom to nije slučaj. Vrlo jeftini letovi iz Amsterdama u Limu ponovo vrijede, ovaj puta povratna karta može biti vaša za samo 289€. Broj dostupnih letova je vrlo ograničen no želite li putovati u Južnu Ameriku i posjetiti Peru vrijedi se malo prilagoditi.

Ponuda je dostupna za određene datume tijekom 6., 10. i 11. mjeseca 2016. Na primjer polazak 19., 24. ili 29.10. s povratkom 07.11.2016.

Napomena: Većina letova ima jedno slijetanje u Miamiju što znači da vam je potrebna SAD viza.

Amsterdam >> Lima >> Amsterdam

Amsterdam >> Lima >> Amsterdam


UPDATE – Objavljeno 24.12.2015.

Super jeftini letovi iz Amsterdama u Limu ponovo vrijede, ovaj puta čak i po nešto nižoj cijeni, povratna karta može biti vaša za samo 269€. Broj dostupnih letova je vrlo ograničen no želite li putovati u Južnu Ameriku i posjetiti Peru vrijedi se malo prilagoditi.

Ponuda je dostupna za polaske 16., 18., 21., 23., 25., 26., 27.10.2016… Povratak po ovoj cijeni je samo 04.11.2016. no moguće je da postoji još neki dostupan datum, potražite ga ako vam ovaj ne odgovara.

Za tražiti poveznice Amsterdama s Hrvatskom je malo prerano no možete očekivati slične cijene dole navedenim.

Amsterdam >> Lima >> Amsterdam

Amsterdam >> Lima >> Amsterdam


UPDATE – Objavljeno 13.12.2015.

Ludo povoljne cijene British Airwaysa za letove iz Amsterdama u Peru ponovo vrijede. Datuma po ovim cijenama nema puno, moguće je pronaći svega nekoliko letova po cijeni od 282€, ukoliko vas zanima požurite s kupovinom.

Letove po cijeni od 282€ za povratni let Amsterdam – Lima moguće je pronaći tijekom 9. i 10. mjeseca 2016. Nešto skuplje ali i dalje povoljne letove po cijeni od 350€ moguće je pronaći tijekom 6. mjeseca 2016.

Ponuda je dostupna za letove tijekom 9. i 10. mjeseca 2016. Za nešto više cijene i tijekom 6. mjeseca 2016.

Karte za možete pronaći na www.momondo.de stranicama.

Amsterdam >> Lima >> Amsterdam

Amsterdam >> Lima >> Amsterdam


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 08.12.2015.

Želite jeftino otputovati u Južnu Ameriku! Sigurno da želite, tko to ne želi. British Airways trenutno nudi vrlo jeftine povratne karte iz Amsterdama u Peru, točnije u glavni grad Limu, najvjerovatnije je u pitanju error fare koji neće dugo potrajati. Ukoliko vas zanima kupite karte što prije i ne poduzimajte nikakve sljedeće korake barem nekoliko dana kao što je na primjer rezervacija smještaja ili slično. Ukoliko sve prođe u redu dobili ste povratnu kartu po nevjerovatnoj cijeni od 283€. U najgorem sučaju British Airways će kartu otkazati i vratiti vam novac.

Da bi vam olakšali potragu potražili smo za vas i karte iz Hrvatske u Amsterdam. Tako na primjer iz Dubrovnika možete do Amsterdama za 56€ kupite li karte EasyJeta na rumbo.es stranicama s Maestro karticom. U konačnici cijelo putovanje u Peru s polaskom iz Dubrovnika je vaše za samo 339€. Slična priča je i iz Splita, do Amsterdama možete za 81€ tj. do Lime za 364€. U našem primjeru uzeli smo opciju s nekoliko noćenja u Amsterdamu no možete to skratiti ukoliko želite.

Ukupno:

  • Dubrovnik >> Amsterdam >> Lima >> Amsterdam >> Dubrovnik 339€
  • Split >> Amsterdam >> Lima >> Amsterdam >> Split 364€

Važna napomena! Letovi imaju zaustavljanje u Miamiu što znači da vam je potrebna SAD viza. Oni koji je već imaju neće imati problema s ovim.

Prijevoznik je British Airways.

Ponuda je dostupna za letove tijekom 5. i 6. mjeseca 2016.

Karte za Limu možete pronaći na www.momondo.de stranicama, one do Amsterdama na rumbo.es stranicama.

Što možete vidjeti u Limi pročitajte u našem putopisu. Ukoliko želite detaljnije obići Peru pročitajte i naše putopise iz Machu Picchua, Cusca i s jezera Titicaca.

Dubrovnik >> Amsterdam >> Dubrovnik

Dubrovnik >> Amsterdam >> Dubrovnik

Split >> Amsterdam >> Split

Split >> Amsterdam >> Split

Amsterdam >>Amsterdam >> Lima >> Amsterdam Lima >> Amsterdam

Amsterdam >> Lima >> Amsterdam

Amsterdam >> Lima >> Amsterdam, detalji leta

Amsterdam >> Lima >> Amsterdam, detalji leta

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *