UPDATE – Iz Trsta u Veneciju, Bolonju, Firencu, Rim i Napoli za samo 1€ s novom linijom Flixbusa

UPDATE – Objavljeno 09.12.2015.

Podsjećamo vas da i dalje možete vrlo jeftino putovati kroz Italiju. Želite li vidjeti vječni Rim za kovanicu ili dvije imamo dobre vijesti, uz već poznatu liniju Flixbusa prema Napoliju preko Venecije, Bolonje i Firence o kojoj smo već pisali od sada možete iz Trsta i u Rim po cijeni od samo 1€ po smjeru.

Karte možete kupiti direktno na stranicama kompanije Flixbus.

Trst >> Rim >> Trst

Trst >> Rim >> Trst

 


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 21.10.2015.

Od ljetos kada su se pojavili low-cost bus prijevoznici Flixbus i Megabus u Italiji stvari su se bitno promjenile, sada kroz Italiju možete proći već za 1€ a broj linija samo raste. Flixbus je stigao na korak do Hrvatske, od sada možete putovati i iz obliženjeg nam Trsta. Informacije kako najlakše i najjeftinije stići iz Hrvatske u Trst pronaći ćete na kraju ovog članka.

Flixbus je predstavio novu liniju iz Trsta u Napoli a u promotivnom razdoblju karte se prodaju po cijeni od samo 1€ po smjeru, 2€ za povratnu kartu. Istom linijom i po istoj cijeni od 1€ možete stići iz Trsta i do usputnih Venecije, Bolonje ili Firence.

Flixbus_Trieste-Napoli-map

Prijevoznik je njemačka low cost bus kompanija Flixbus.

Karte možete kupiti direktno na stranicama kompanije Flixbus.

Karte možete kupiti za putovanje u promotivnog perioda tijekom 11. i 12. mjeseca 2015.

Cijelu mrežu Flixbus linija u Italiji možete pronaći ovdje.

Želite li u druge talijanske gradove, na primjer u Milano, Torino, Veronu, Bresciu, Rimini, Pescaru, Bari…pročitajte naš članak o Flixbusu ovdje.

Trst >> Napoli >> Trst

Trst >> Napoli >> Trst

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Aerodrom Trst - Ronchi dei Legionari (TRS)
www
Internet stranice aerodroma Trst – Ronchi dei Legionari.
Automobil Automobil
Idete li autom do Trsta trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje.
Autobus Autobus
  • Iz Zagreba u Trst možete svakodnevno autobusom Croatiabus-a po cijeni već od 60 kn po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
  • Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Trst iz Zagreba već od 100 kn, iz Pule od 95 kn, iz Rovinja od 90 kn, iz Poreča od 65 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
  • Autotrans dnevno ima tri polaska iz Zagreba u Trst, cijena kreće od 70 kn po smjeru. Iz Rijeke cijena je po smjeru od 55 kn, iz Poreča 68 kn, iz Pule 95 kn, iz Zadra 202 kn, iz Splita 305 kn… Pročitati više o mogućim poveznicama s Trstom i kupiti karte možete ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Trst možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 16,80 € po smjeru.
Transfer na aerodrom
  • Glavnu željezničku/autobusnu stanicu Trieste Centrale i aerodrom povezuje autobus E 51. Aerodrom Ronchi dei Legionari se nalazi 33 km od centra grada, putovanje autobusom traje oko 55 minuta, cijena karte u jednom smjeru je 4 €. Autobusi kreću svakih 30 minuta radnim danom, vikendom svakih sat do dva. Važeći red vožnje možete pronaći na stranicama ATP Gorizia (potražite link na pdf dokument linea E 51).
  • Taksijem putovanje traje oko 30 minuta, cijena je oko 50 €.
Aerodrom-Trst

You may also like...

2 komentara

  1. Antonia Žamić napisao:

    Natasha Pribocki, obavijesti Anu 😛

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *