Ljetovanje na grčkim otocima – Mykonos, Lefkada, Zakynthos, Skiathos, Santorini ili Atena povratno iz Venecije već od 19€

Španjolska low-cost avio kompanija Volotea ponovo ima jednu od svojih akcija. Avio karte su dostupne već za 4,86€ po smjeru o čemu smo vas već obavjestili danas u članku Nova Volotea akcija, karte dostupne za samo 5€ po smjeru. Nakon toga predstavili smo vam nekoliko zanimljivih linija sa super cijenama za polaske iz Hrvatske u članku Iz Dubrovnika ili Splita povratno u Francusku ili Italiju već od 15€.

Sada ćemo vam u nekoliko primjera pokazati kako jeftino otputovati ne ljetovanje u Grčku, izdvojili smo Atenu kao i nekoliko egzotičnih grčkih otoka. Polazak je iz Venecije, sa aerodroma Marco Polo, a cijene kreću već od 19€ za povratnu kartu. Informacije kako najlakše i najjeftinije stići do Venecije i Marco Polo aerodroma pronaći ćete na kraju ovog članka.

Volotea iz Venecije održava direktne letove na 12 destinacija u Grčkoj među kojima je Atena i brojni grčki otoci, prave destinacije za kasno ljetovanje, većina naših prijedloga je fokusirana upravo na taj period godine. Za vas smo izdvojili povratne karte u Atenu za 19€, Mykonos 19€, Lefkada 19€, Zakynthos 29€, Skiathos 29€ i Santorini za 39€. Ovdje vam donosimo najniže moguće cijene, datume i cijene za svoje putovanje lako možete provjeriti na Volotea stranicama u mjesečnom pregledu ovdje.

mapa

Napomena: cijene iz ovoga članka možete dobiti uz preduvjet da se registrirate u Volotea Share and Win program. Sve informacije o Volotea Share and Win programu pronaći ćete u nastavku ovog članka.

U nastavku donosimo primjere letova iz Venecije uz 10€ popusta za članove programa Volotea Share and Win. Svojih 10€ kredita moći ćete iskoristiti na stranici za plaćanje tijekom kupovine avio karte na Volotea stranicama.

code

 

Nakon što ste odabrali upotrebu Volotea Share and Win kredita tijekom bookinga jasno ćete vidjeti dio cijene koji plaćate s vaučerom kao i onaj dio koji morate doplatiti s karticom.

Venecija (MP) >> Atena >> Venecija (MP)

Venecija (MP) >> Atena >> Venecija (MP)

Venecija (MP) >> Mykonos >> Venecija (MP)

Venecija (MP) >> Mykonos >> Venecija (MP)

Venecija (MP) >> Preveza/Lefkada >> Venecija (MP)

Venecija (MP) >> Preveza/Lefkada >> Venecija (MP)

Venecija (MP) >> Zakynthos >> Venecija (MP)

Venecija (MP) >> Zakynthos >> Venecija (MP)

Venecija (MP) >> Skiathos >> Venecija (MP)

Venecija (MP) >> Skiathos >> Venecija (MP)

Venecija (MP) >> Santorini >> Venecija (MP)

Venecija (MP) >> Santorini >> Venecija (MP)

 

Volotea uvjeti:

 • Karte po akcijskim cijenama možete kupiti do kraja dana 07.04.2017.
 • Akcija vrijedi za odabrane letove do 11. mjeseca 2017..
 • U cijenu su uključene sve takse i dva komada prtljage, 1 cabin bag 55 x 40 x 20 cm do 10 kg i jedna ručna torbica do 35 x 20 x 20 cm. Trebate li više prtljage možete ju doplatiti, više informacija o prtljagi pročitajte ovdje.
 • Cijelu listu destinacija možete pronaći u mapi na Volotea stranicama ovdje.
 • Više informacija, pretragu cijena i kupovinu karata možete obaviti na Volotea stranicama.
 • Karte su dostupne u ograničenim količinama, ukupno 250.000 stoga požurite.

 

Volotea Share and Win program

Već smo pisali o Voletea Share and Win programu, sve o tome kako doći do kredita i po kojim uvjetima možete pročitati u našem članku ovdje. Ukratko sve što trebate napraviti je registrirati se na njihove stranice putem ovog linka i kredit u iznosu 10€ je već vaš. Kredit od 10€ možete odmah iskoristiti za kupovinu bilo koje karte na Volotea stranicama koja nije s promotivnom cijenom. To znači da kredit nećete moći koristiti za ove akcijske cijene od 5€ ali možete za druge avio karte koje nisu u promotivnoj prodaji.

Za registraciju u Volotea program Share and win potrebna vam je samo email adresa i lozinka, nije potreban broj vaše debitne/kreditne kartice ili nešto slično.

Uvjeti Share and win programa:

 • Kredit od 10€ ćete dobiti nakon registracije na Volotea stranice
 • Kredit možete iskoristiti za kupovinu bilo koje avio karte po redovnim cijenama (ne vrijedi za akcijske avio karte)
 • Dodatnih 10€ kredita dobit ćete za svakog prijatelja kojeg pozovete a nakon što on kupi svoju prvu kartu
 • Svaki prijatelj kojeg pozovete također će dobiti 10€ kredita koje može iskoristiti odmah za kupovinu svoje karte (ne vrijedi za akcijske avio karte)
 • Ako je karta jeftinija od iznosa skupljenog kredita naplatit će vam se samo iznos potreban za kartu, ostatak ostaje za sljedeću upotrebu
 • Ako je karta skuplja od iznosa skupljenog kredita razliku možete nadoplatiti s vašom debitnom/kreditnom karticom
 • Kredit na vašem računu će trajati godinu dana

Nakon što se učlanite kredit možete iskoristiti odmah za prvo putovanje (ukoliko nije u pitanju promotivna cijena). Kredit možete upotrijebiti na zadnjem koraku bookinga, na payment stranici, trebate samo odabrati opciju Use my credit.

Sve informacije o Volotea Share and Win programu pronaći ćete u našem članku Volotea 10€ popusta na bilo koju avio kartu.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

Aerodrom Venecija - Marco Polo (VCE)
www
Internet stranice aerodroma Venecija – Marco Polo.
Avion
Low-cost prijevoznik Volotea povezuje Split s Venecijom (Marco Polo) sezonski od 01.06. do 01.10. dva puta tjedno, ponedjeljkom i četvrtkom. Cijene i termine provjerite na Volotea stranicama.
Automobil Automobil
Idete li autom do Venecije trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje. Najpovoljniji low-cost parking možete pronaći na stranicama Parkvia, cijena kreće već od 29€ za 7 dana.
Autobus Autobus
Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Veneciju (Mestre) iz Zagreba već od 282 / 423 kn jednosmjerna/povratna, iz Pule od 170 / 255 kn, iz Rovinja ili Poreča od 150 / 225 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
Flixbus također nudi brz i jeftin prijevoz do Venecije, cijene iz Zagreba kreću već od 9€ po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Marco Polo možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 19,84 € po smjeru.
Vlak Vlak
Trenitalia pokriva liniju Trieste Centrale – Venezia Mestre sa gotovo 50 vlakova dnevno, sa polaskom na svakih 10 minuta do najviše sat vremena. Nešto manji broj vlakova ide do Piazzale Roma u starom dijelu Venecije. Putovanja traje od 1:24 sa brzim Freccia vlakovima, do nešto manje od 3 sata s regionalnim. Cijena karte kreće već od 9 € po smjeru. Karte možete kupiti online unaprijed za brze vlakove a najviše 8 dana prije polaska za regionalne vlakove. Također karte je moguće kupiti i na stanici, u radno vrijeme na šalteru ili van njega na automatima. Provjeriti red vožnje i kupiti karte možete na Trenitalia stranicama. Sve o vrstama vlakova i karata, kao i o uvjetima i načinu kupnje na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Kako doći iz Hrvatske do Trsta pročitajte ovdje.
Transfer na aerodrom
Aerodrom Marco Polo nalazi se oko 8 km od Venecije. Željezničku stanicu Mestre u novom dijelu Venecije i aerodrom Marco Polo povezuju autobusi kompanija ATVO i ACTV. Istim kompanijama možete stići i do Piazzale Roma u starom dijelu grada. ACTV linije 15 ili 25 i ATVO Mestre Express voze do Mestre željezničke stanice, ACTV linije 5 ili 35 i ATVO Venezia Express voze do Piazzale Roma u starom dijelu grada. Autobusi polaze ispred Mestre željezničke stanice, 50-tak metara od glavnog izlaza na desno. Cijena karte s Mestre željezničke stanice je 8 / 15 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje 17 minuta. Cijena karte s Piazzale Roma je također 8 / 15 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje 20 – 25 minuta. Više informacija i red vožnje pronaći ćete na priloženim linkovima.
Aerodrom-Marco-Polo

You may also like...

11 komentara

 1. Ivana Kovač napisao:

  Marija Mikulić Barbara Mašić ocemo li??

 2. Josip Brozović napisao:

  u 7. i 8. mjesecu noćenja su po 150 eura minimum hh

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *