Krf, kompletan paket za 7 dana, povratna avio karta iz Venecije + smještaj za samo 83€ ukupno po osobi

Vrijeme da se potraži malo jesenskog sunca i produži sezona. Danas vas na kratki odmor vodimo na jedan od prekrasnih Mediteranskih otoka, ovaj puta idemo na Krf. Za vas smo složili jednostavan i lagan paket s direktnim letom iz Venecije i sa smještajem u dobro ocjenjenim apartmanima s pogledom na more na Krfu. Ukupno cijeli paket avion + smještaj koštat će vas svega 83€ ili oko 620 kn po osobi za ukupno 7 dana odmora na Krfu.

U našem primjeru krenut ćemo na put 20.10. a vratiti se 27.10.2016. Ukoliko putujete sami povratnu kartu iz Venecije na Krf možete kupiti za 30€ direktno na Ranair stranicama, putujete li u dvoje cijena iznosi 83€ ukupno za dvije osobe. Želite li proći još jeftinije istu kartu na rumbo.pt stranicama s Diners karticom možete kupiti za samo 18€ po osobi odnosno 60€ za dvije osobe.

Napominjemo da su kalkulacije sa polaskom iz i povratkom u Veneciju, aerodrom Treviso. Dodatno trebate uračunati dolazak do Venecije koji najviše ovisi od mjesta u kojem se nalazite u Hrvatskoj ali može se vrlo jeftin prijevoz pronaći. Informacije kako doći do aerodroma Treviso i po kojoj cijeni pronaći ćete na dnu ovog članka.

 

Avio karte

Za letove ćemo iskoristiti dobro nam poznati Ryanair. Iz Venecije (Treviso) na Krf letimo 20.10. s povratkom 27.10.2016. Cijena povratne karte direktno na Ryanair stranicama po osobi iznosi 30€ no po ovoj najnižoj cijeni dostupna je još samo jedna karta. Putujete li u dvoje što i je najčešći slučaj onda ukupna cijena iznosi 83€. Ipak možete proći znatno jeftinije kupujete li karte s Diners karticom na rumbo.pt stranicama, na taj način istu tu kartu platit ćete svega 18€ po osobi odnosno 60€ za dvoje. Navedeni datum je samo primjer, za nešto više cijene mogući su i neki drugi periodi.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Venecija >> Krf >> Venecija, cijena za 1 osobu

Venecija >> Krf >> Venecija, cijena za 1 osobu

Venecija >> Krf >> Venecija 30€, cijena po osobi na bazi 2 osobe

Venecija >> Krf >> Venecija 30€, cijena po osobi na bazi 2 osobe

 

Direktno na Ryanair stranicama:

  • Venecija >> Krf >> Venecija 29€
  • Venecija >> Krf >> Venecija 83€ (cijena za 2 osobe)
Venecija >> Krf >> Venecija, cijena za 1 osobu

Venecija >> Krf >> Venecija, cijena za 1 osobu

Venecija >> Krf >> Venecija, ukupna cijena za 2 osobe

Venecija >> Krf >> Venecija, ukupna cijena za 2 osobe

 

Napominjemo da je u cijenu za Ryanair letove uključena samo ručna prtljaga težine do 10 kg i veličine 55 x 40 x 20. Uz to možete besplatno u kabinu unijeti još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Predlažem da cijene za datume koje želite provjerite na Ryanair stranicama, karte ćete najlakše pronaći u njihovom “Fare finder-u“. Nakon što ste složili svoju željenu kombinaciju karte možete jeftinije kupiti na www.rumbo.pt stranicama, plaćanje je s Diners karticom.

Ukupno avioni: 18€ za 1 osobu ili 60€ za 2 osobe

 

Smještaj

Za smještaj vam danas predlažemo apartman odabran na www.booking.com stranicama. Predloženi apartmani imaju dobre ocjene, nalaze se 300 metara od plaže, imaju balkon s pogledom na more i privatno kupatilo. Predlažemo da si na Krfu unajmite auto što vam bitno olakšati kretanje i omogućiti da bolje istražite otok, najbolje cijene pronaći ćete na rentalcars.com stranicama.

  • Kavos, Krf, Ocean Drive Apartments, 7 noćenja, apartman s privatnim kupatilom, 20.10. – 27.10.2016., 105€ za dvije osobe
Krf apartmani

Krf apartmani

 

Predloženi smještaj je samo za primjer. Želite li nešto drugo provjerite ponudu na www.booking.com, www.hotelscombined.com ili www.airbnb.com stranicama. Ako niste već registrirani na Airbnb ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite 27€ na cijenu vašeg sljedećeg smještaja.

Ukupno smještaj: 53€ po osobi, 105€ za dvoje

 

Ukupno

Avion:

  • Venecija >> Krf >> Venecija 30€ (cijena po osobi na bazi 2 osobe)

Smještaj:

  • Kavos, Krf, Ocean Drive Apartments, 7 noćenja, 20.10. – 27.10.2016., 105€ za dvije osobe
Ukupno: 60€ + 105€ = 165€ za 2 osobe, 83€ ili oko 620 kn po osobi

 

Aerodrom Treviso - Antonio Canova (TSF)
www
Internet stranice aerodroma Treviso – Antonio Canova.
Avion
Putnicima sa istoka zemlje možda će odgovarati polazak iz Budimpešte. Low-cost prijevoznik Ryanair povezuje Budimpeštu s Trevisom sezonski do 21.10. tri puta tjedno. Cijene i termine provjerite na Ryanair stranicama.
Automobil Automobil
Idete li autom do Trevisa trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje. Najpovoljniji low-cost parking možete pronaći na stranicama Parkvia, cijena kreće već od 60€ za 7 dana.
Autobus Autobus
Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Veneciju (Mestre) iz Zagreba već od 282 / 423 kn jednosmjerna/povratna, iz Pule od 170 / 255 kn, iz Rovinja ili Poreča od 150 / 225 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
Flixbus također nudi brz i jeftin prijevoz do Venecije, cijene iz Zagreba kreću već od 9€ po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Treviso možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 19,84 € po smjeru.
Vlak Vlak
Trenitalia pokriva liniju Trieste Centrale – Venezia Mestre sa gotovo 50 vlakova dnevno, sa polaskom na svakih 10 minuta do najviše sat vremena. Putovanja traje od 1:24 sa brzim Freccia vlakovima, do nešto manje od 3 sata s regionalnim. Cijena karte kreće već od 9 € po smjeru. Karte možete kupiti online unaprijed za brze vlakove a najviše 8 dana prije polaska za regionalne vlakove. Također karte je moguće kupiti i na stanici, u radno vrijeme na šalteru ili van njega na automatima. Provjeriti red vožnje i kupiti karte možete na Trenitalia stranicama. Sve o vrstama vlakova i karata, kao i o uvjetima i načinu kupnje na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Kako doći iz Hrvatske do Trsta pročitajte ovdje.
Transfer na aerodrom
Aerodrom Treviso nalazi se oko 31 km od Venecije ili oko 3 km od grada Treviso. Željezničku stanicu Mestre u novom dijelu Venecije i aerodrom u Trevisu povezuje autobusi kompanija ATVO i Barzi Service. Cijena karte je 10 / 18 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje oko 40 minuta. Više informacija i red vožnje pronaći ćete na priloženim linkovima gdje također možete kupiti i karte.
Aerodrom-Treviso

Rent a car

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *