Cebu Pacific akcija, nevjerovatne cijene, na primjer povratna karta Dubai – Manila 26€ ili Manila – Sydney 99€…

Cebu Pacific ima mega akciju! Nude avionske karte po nevjerovatnim cijenama. Na primjer avio kartu iz Dubaia do Manile i natrag prodaju po cijeni od 1 AED, u prijevodu je 0,25€, slovima dvadesetpet centi. Karta nakon uključenih taksi koštat će ukupno 26€. Sjajna cijena za dug put od Dubaia do Manile.

Drugi primjer je također nevjerovatan. Iz Manile do Sydneya i natrag do Manile možete za samo 99€.

Dubai >> Manila >> Dubai   107 AED (oko 26€)
Manila >> Sydney >> Manila   4895 PHP (oko 99€)

Mogućnosti ima još puno, vrijedi potražiti zanima li vas neki azijski let. Samo požurite, akcija vrijedi samo danas i sutra 28.01.2015. Karte možete kupiti za periode u drugoj polovici godine, od 6. do 12. mjeseca 2015.

Dubai je nama najbliža zračna luka gdje leti Cebu Pacific. Nažalost akcija FlyDubaia za polaske iz zagreba je istekla, vjerovatno će biti aktivna ponovo ali ne znamo kada. Možete pronaći vrlo jeftine avio karte Wizzair-a za Dubai sa polaskom iz Budempešte. Iz Zagreba trenutno najjeftiniji je Qatar Airways, povratnu kartu možete kupiti za pristojnih 333€. Ili Pričekajte novu akciju, pojavit će se sigurno.

Kako najbolje iskoristiti ovu ponudu i uklopiti putovanje u Australiju, na Filipine i u Dubai sa polaskom iz Zagreba po jedinstvenoj cijeni od 458€ ukupno pročitajte u našem članku.

Cebu Pacific je filipinska avio kompanija, druga po veličini u zemlji. Postoje još od 1988. godine a danas prevezu više od 15 miliona putnika godišnje.

U cijenu karte su uključene sve takse i ručna prtljaga. Želite li i check-in prtljagu do 20 kg to ćete morati doplatiti 20€ po smjeru.

Prijevoznik je filipinska avio kompanija Cebu Pacific.

Karte možete kupiti do 28.01.2015. u 23:59.

Ponuda je dostupna za letove od 6. mjeseca do 10.12.2015.

Karte možete kupiti samo na Cebu Pacific stranicama.

Dubai >> Manila >> Dubai

Dubai >> Manila >> Dubai

Manila >> Sydney >> Manila

Manila >> Sydney >> Manila

You may also like...

4 komentara

  1. Ljubica Skitnica napisao:

    joooooj…..volim vas, ali stvarate mi probleme….sad cu jos zavrsit u Australiji 🙂 kaj nije bilo dosta da sam zbog vas otisla u Indoneziju i evo skitam vec 3 mjeseca 😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *