FlyDubai akcija za polaske iz Beograda! Povratno u Dubai za 221€, Šri Lanka za 264€ ili Maldivi za 298€

Low-cost kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata flyDubai objavila je novu akciju, ovaj puta cijene su najbolje za polaske iz Beograda. Cijene su stvarno odlične, osim u što možete kupiti povratnu kartu u Dubai za 221€ još bolje zvuče Šri Lanka za 264€ ili Maldivi za 298€. Požurite, karte su u ograničenom broju a za letove od 01.10. – 15.12.2016.

Prijevoznik je flyDubai.

Ponuda je dostupna za letove od 01.10. do 15.12.2016.

U cijenu karte je uključen jedan komad check-in prtljage do 20 kg i jedan komad ručne prtljage do 7 kg. Za letove u Dubai uključen je i obrok.

Karte možete kupiti direktno na www.flydubai.com stranicama.

Beograd >> Dubai >> Beograd

Beograd >> Dubai >> Beograd

Beograd >> Colombo (Šri Lanka) >> Beograd

Beograd >> Colombo (Šri Lanka) >> Beograd

Beograd >> Male (Maldivi) >> Beograd

Beograd >> Male (Maldivi) >> Beograd

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

6 komentara

  1. Thaimer napisao:

    Ili iz Zagreba ukinut liniju 😀

  2. Dorothy Gale napisao:

    Adisa jesi li se slikala vise. Pomozi joj ba Erole!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *