Japan – Tokio, Osaka, Hirošima, Fukuoka, Nagoya…s polaskom iz Zagreba već od 395€

Slično kao i u jučer objavljenoj ponudi za japanski otok Okinawu s polaskom iz Zagreba danas nastavljamo priču sa drugim japanskim gradovima. Na isti način s British Airwaysom možete stići u gotovo bilo koji grad u Japanu.

Kartu s polaskom iz Zagreba i s povratkom u Budimpeštu za Tokio možete kupiti po cijeni od 395€, Osaku, Hirošimu ili Fukuoku za 396€, Nagoyu za 401€. Želite li u neki drugi grad isprobajte sami pretragu. Također su moguće i open-jaw kombinacije s odlaskom u jedan i s povratkom iz drugog japanskog grada ako tako želite.

Prijevoznik je British Airways.

Ponuda po ovim cijenama je dostupna za određene letove od kraja 10. do 12. mjeseca 2015. te u 4. mjesecu 2016. Nešto više cijene su u prva tri mjeseca 2016.

Karte možete kupiti na stranicama www.budgetair.it.

Naše putopise iz Japana možete pronaći ovdje.

Zagreb >> Tokio >> Budimpešta

Zagreb >> Tokio >> Budimpešta

Zagreb >> Osaka >> Budimpešta

Zagreb >> Osaka >> Budimpešta

Zagreb >> Hirošima >> Budimpešta

Zagreb >> Hirošima >> Budimpešta

Zagreb >> Fukuoka >> Budimpešta

Zagreb >> Fukuoka >> Budimpešta

Zagreb >> Nagoya >> Budimpešta

Zagreb >> Nagoya >> Budimpešta

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *