SUPER CIJENA – Japan, Okinawa, udaljeno tropsko otočje s polaskom iz Zagreba za samo 398€

Okinawa je najveći otok udaljenog Ryukyu otočja koje se prože od juga Japana pa sve do Tajvana. Ryukyu otočje čini više stotina otoka, nalaze se u tropskom pojasu i često ih nazivaju japanskim Havajima. Riječ Okinawa u prijevodu znači “konopac u otvorenom moru” što najbolje opisuje otočje.

Ovaj mali uvod će biti dovoljan da vam zagolica maštu, jer British Airways trenutno nudi avio karte za Okinawu a sa polaskom iz Zagreba po nevjerovatnim cijenama. Open-jaw kartu sa polaskom iz Zagreba na Okinawu i s povratkom u Budimpeštu možete kupiti za samo 398€ s naknadom za rezervaciju! Karte za Okinawu inače koštaju barem dvostruko. Letovi u oba smjera imaju dva presjedanja, u Londonu i u Tokiju.

Prijevoznik je British Airways.

Ponuda je dostupna za određene letove u 10. i 11. mjesecu 2015.

Karte možete kupiti na stranicama www.budgetair.it.

Zagreb >> Okinawa >> Budimpešta

Zagreb >> Okinawa >> Budimpešta

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *