Malta za ekipu! Kompletan paket za produženi vikend 3 dana, povratna avio karta iz Venecije + smještaj + rent a car za samo 42€ po osobi

Danas vam za kratki odmor predlažemo jedan od prekrasnih Mediteranskih otoka, vodimo vas na Maltu. Za vas smo složili jednostavan i lagan paket s direktnim letom iz Venecije i sa smještajem u Airbnb stanu te se uključenim autom za svo vrijeme boravka. Ukupno cijeli paket avion + smještaj + auto koštat će vas svega 42€ ili oko 315 kn po osobi a na bazi 4 osobe, ukupno 3 dana na Malti. Pozovite ekipu na nezaboravni i super jeftini vikend!

Malta-720

Putujete li u dvoje računajte na malo veću cijenu po osobi, avio karte + smještaj u hotelu s 3* u trokrevetnoj sobi s privatnim kupatilom + najam auta koštat će vas ukupno samo 59€ ili oko 420 kn po osobi. U nastavku donosimo i prijedlog za smještaja za 2 osobe.

U našem primjeru krenut ćemo na put 15.12. a vratiti se 18.12.2016. Povratnu kartu iz Venecije (Treviso) na Maltu možete kupiti za 25€ direktno na Ranair stranicama. Želite li proći još jeftinije istu kartu na rumbo.pt stranicama s Diners karticom možete kupiti za samo 16€ po osobi.

Napominjemo da su kalkulacije sa polaskom iz i povratkom u Veneciju, aerodrom Treviso. Dodatno trebate uračunati dolazak do Venecije koji najviše ovisi od mjesta u kojem se nalazite u Hrvatskoj ali može se vrlo jeftin prijevoz pronaći. Informacije kako doći do aerodroma Treviso i po kojoj cijeni pronaći ćete na dnu ovog članka. Putujete li u četvero najlakše i najjeftinije bi vam bilo ići autom te ga ostaviti na low-cost parkiralištu, linkove ćete pronaći također na kraju ovog članka

 

Avio karte

Za letove ćemo iskoristiti dobro nam poznati Ryanair. Iz Venecije (Treviso) na Maltu letimo 15.12. s povratkom 18.12.2016. Cijena povratne karte direktno na Ryanair stranicama po osobi iznosi 25€. Ipak možete proći znatno jeftinije kupujete li karte s Diners karticom na rumbo.pt stranicama, na taj način istu tu kartu platit ćete svega 16€ po osobi. Navedeni datum je samo primjer, za slične cijene mogući su i neki drugi periodi.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Venecija (Treviso) >> Malta >> Venecija (Treviso)

Venecija (Treviso) >> Malta >> Venecija (Treviso)

 

Direktno na Ryanair stranicama:

  • Venecija (Treviso) >> Chania >> Venecija (Treviso) 25€ po osobi
Venecija (Treviso) >> Malta >> Venecija (Treviso)

Venecija (Treviso) >> Malta >> Venecija (Treviso)

 

Napominjemo da je u cijenu za Ryanair letove uključena samo ručna prtljaga težine do 10 kg i veličine 55 x 40 x 20. Uz to možete besplatno u kabinu unijeti još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Predlažem da cijene za datume koje želite provjerite na Ryanair stranicama, karte ćete najlakše pronaći u njihovom “Fare finder-u“. Nakon što ste složili svoju željenu kombinaciju karte možete jeftinije kupiti na www.rumbo.pt stranicama, plaćanje je s Diners karticom.

Ukupno avioni: 16€ po osobi, 64€ za 4 osobe

 

Smještaj

Za smještaj vam danas predlažemo smještaj u privatnom stanu koji možete rezervirati preko Airbnb stranica. Niste li već registrirani na Airbnb ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedit ćete 27€ na cijenu ovog smještaja. Stan je idealan smještaj ukoliko putujete u ekipi od 4 osobe.

Airbnb privatni stan na Malti

Airbnb privatni stan na Malti

 

Ako putujete u dvoje pronašli smo za vas jednostavan hotel odabran na www.booking.com stranicama. U pitanju je hotel sa 3* i čak trokrevetna soba s privatnim kupatilom.

Prijedlog za 2 osobe:

  • Malta, Euroclub Hotel***, 3 noćenja, trokrevetna soba s privatnim kupatilom, 15.12. – 18.12.2016., 51€ za dvije osobe
Hotel na Malti

Hotel na Malti

 

Predloženi smještaj je samo za primjer. Želite li nešto drugo provjerite ponudu na www.booking.com, www.hotelscombined.com ili www.airbnb.com stranicama. Ako niste već registrirani na Airbnb ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite 27€ na cijenu vašeg sljedećeg smještaja.

Smještaj: 67€ ukupno za 4 osobe, 17€ po osobi

 

Najam auta

Predlažemo da si na Malti umajmite auto što vam bitno olakšati kretanje i omogućiti da bolje istražite otok, najbolje cijene pronaći ćete na rentalcars.com stranicama. U našem primjeru unajmit ćemo auto na samom aerodromu gdje ćemo ga i vratiti pri povratku. U pitanju je mali ali sasvim dovoljan Peugeot 107.

Rent-a-car na Malti

Rent-a-car na Malti

 

Ukupno: 35€ ukupno za 4 osobe, 9€ po osobi

 

Ukupno

Avion:

  • Venecija (Treviso) >> Malta >> Venecija (Treviso) 16€ po osobi

Smještaj:

  • Malta, 3 noćenja, 15.12. – 18.12.2016., 67€ za 4 osobe, 17€ po osobi

Rent a car:

  • Peugeot 107, cijena za 3 dana 35€, 9€ po osobi
Ukupno: 16€ + 17€ + 9€ = 42€ ili oko 315 kn po osobi

 

Aerodrom Treviso - Antonio Canova (TSF)
www
Internet stranice aerodroma Treviso – Antonio Canova.
Avion
Putnicima sa istoka zemlje možda će odgovarati polazak iz Budimpešte. Low-cost prijevoznik Ryanair povezuje Budimpeštu s Trevisom sezonski do 21.10. tri puta tjedno. Cijene i termine provjerite na Ryanair stranicama.
Automobil Automobil
Idete li autom do Trevisa trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje. Najpovoljniji low-cost parking možete pronaći na stranicama Parkvia, cijena kreće već od 60€ za 7 dana.
Autobus Autobus
Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Veneciju (Mestre) iz Zagreba već od 282 / 423 kn jednosmjerna/povratna, iz Pule od 170 / 255 kn, iz Rovinja ili Poreča od 150 / 225 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
Flixbus također nudi brz i jeftin prijevoz do Venecije, cijene iz Zagreba kreću već od 9€ po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Treviso možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 19,84 € po smjeru.
Vlak Vlak
Trenitalia pokriva liniju Trieste Centrale – Venezia Mestre sa gotovo 50 vlakova dnevno, sa polaskom na svakih 10 minuta do najviše sat vremena. Putovanja traje od 1:24 sa brzim Freccia vlakovima, do nešto manje od 3 sata s regionalnim. Cijena karte kreće već od 9 € po smjeru. Karte možete kupiti online unaprijed za brze vlakove a najviše 8 dana prije polaska za regionalne vlakove. Također karte je moguće kupiti i na stanici, u radno vrijeme na šalteru ili van njega na automatima. Provjeriti red vožnje i kupiti karte možete na Trenitalia stranicama. Sve o vrstama vlakova i karata, kao i o uvjetima i načinu kupnje na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Kako doći iz Hrvatske do Trsta pročitajte ovdje.
Transfer na aerodrom
Aerodrom Treviso nalazi se oko 31 km od Venecije ili oko 3 km od grada Treviso. Željezničku stanicu Mestre u novom dijelu Venecije i aerodrom u Trevisu povezuje autobusi kompanija ATVO i Barzi Service. Cijena karte je 10 / 18 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje oko 40 minuta. Više informacija i red vožnje pronaći ćete na priloženim linkovima gdje također možete kupiti i karte.
Aerodrom-Treviso

You may also like...

3 komentara

  1. Valentina Vaky Cestanovic Sonja Jasić Mateja Cvetičanin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *