Farski otoci + Kopenhagen, povratno iz Zagreba za samo 206€ ukupno

Prije nepuna 2 tjedna na našim Facebook stranicama obećali smo vam složiti kombinaciju letova na Farske otoke a danas imamo nešto više o tome. Farski otoci su vrlo rijetko naseljeni i prilično udaljeni od ostatke Europe tako da pronaći iole povoljne letove uopće nije lako. No evo danas imamo prilično dobar prijedlog za vas (a i nas 🙂 ), povratno iz Zagreba preko Kopenhagena možemo na Farske otoke za vrlo dobrih 206€.

Farski otoci

Farski otoci su otočna skupina u sjevernom Atlantiku, otprilike točno negdje između Škotske, Norveške i Islanda. Na otocima živi samo oko 48.000 ljudi. Često ih nazivaju i Ovčji otoci. Cijeli arhipelag se sastoji od 18 otoka, a naseljen je samo jedan – Litla Dimun. Na njemu se ujedno nalazi i glavni grad Farskih otoka Tórshavn što bi u prijevodu značilo „Thorovo pristanište“. Farski otoci su od 1948. godine autonomna regija Danske s nadležnošću u svim područjima osim obrane i vanjskih poslova. Aerodrom Vagar nalazi se na istoimenom otoku – Vagar, do 2002. godine s glavnim otokom povezivao ga je samo trajekt no tada je izgrađen tunel ispod mora pa je danas veza odlična.

Naša kombinacija sastoji se iz dva dijela. Za prvu dionicu iz Zagreba do Kopenhagena zadužen je Norwegian, povratna karta je dostupna za samo 51€. Drugu, važniju dionicu, iz Kopenhagena u Vagar odradit će Farski nacionalni prijevoznik Atlantic Airways, cijena povratne karte je 155€. Cijene koje navodimo vrijede za kupovinu na rumbo.es stranicama i plaćanje s Meastro karticom. Dostupnih letova po navedenim cijenama ima dovoljno tijekom jeseni, želite li duži boravak u Kopenhagenu ili na Farskim otocima to lako možete prilagoditi.

Na rumbo.es stranicama s Maestro karticom:

Ukupno: 206€

Prijevoznici su Norwegian i Atlantic Airways.

U cijenu Norwegian letova uključena je ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 23 cm i težine do 10 kg. U cijenu Atlantic Airways-a uključena je i check-in prtljaga.

Sve o kupovini jeftinih avio karata na ovim španjolsko/portugalskim stranicama detaljno smo objasnili u članku Rumbo za početnike – korak po korak kako do jeftine avio karte.

Zagreb >> Kopenhagen >> Zagreb

Zagreb >> Kopenhagen >> Zagreb

Kopenhagen >> Vagar (Farski otoci) >> Kopenhagen

Kopenhagen >> Vagar (Farski otoci) >> Kopenhagen

Farski otoci

Farski otoci

Farski otoci

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

8 komentara

  1. Dora Sesar napisao:

    Kristina Sesar

  2. Rajovic Mila napisao:

    Prelepo. Hvala na trudu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *