Šri Lanka, Vijetnam i Malezija, iz Beograda sa Etihadom, povratna karta već od 353€

Jugoistočna Azija sa polascima iz Beograda je na rasporodaji. Slično kao i ponuda koju smo vam nedavno predstavili sa polascima iz Beča i sa povratkom u Njemačku prijevoznik je opet premium avio kompanija Etihad, a ovaj put nude odličnu akciju za polaske iz Beograda u Šri Lanku, Vijetnam i Maleziju sa početnim cijenama već od 353€. Iskoristite priliku i posjetite fantastičnu jugoistočnu Aziju sa svima dostupnim budžetom.

Najjeftinija destinacija je Colombo na Šri Lanki, povratna karta je dostupna već za 353€. Šri Lanka, nekada poznata i kao Cejlon, je otok nedaleko od obale Indije. Danas svjetski poznata turistička destinacija poznata po prelijepim plažama na Indijskom Oceanu i 3000 godina bogate povijesti.

Kuala Lumpur je glavni i najpoznatiji grad u Maleziji, zemlji bogate povijesti a danas jednom od azijskih tigrova sa brzim ekonomskim rastom i razvojem. Kuala Lumpur je grad poznat po najvećim zgradama blizancima na svijetu “Petronas Twin Tower”, a u njemu se već niz godina održava i utrka Formule 1. Povratna karta iz Beograda je 405€.

U Vijetnam možete stići već za 436€, grad dolaska je Ho Chi Minh City. Grad je nekada bio poznat kao Sajgon, današnje ime dobio je nakon vijetnamskog rata. Najveći je grad u zemlji sa oko 9 miliona stanovnika. Ho Chi Minh City se nalazi u južnom dijelu Vijetnama i predstavlja odličnu bazu za posjet Kambodži pa čak i Tajlandu.

Ako ste pravi putnik i željni ste vidjeti što više od svijeta dobra vijest je da su moguće i open jaw kombinacije, tako možete na primjer povezati Kuala Lumpur i Ho Chi Minh City u jedno putovanje. Dolazak bi bio u Kuala Lumpur, nakon obilaska krenuli bi prijevozom koji bi sami pronašli prema Ho Chi Minh City-u, a tako bi vam pružila prilika za lijep obilazak dobrog dijela jugoistočne Azije, od Malezije kroz Tajland i Kambodžu sve do Vijetnama.

Beograd >> Colombo >> Beograd   353€ (direktan link)
Beograd >> Kuala Lumpur >> Beograd   405€ (direktan link)
Beograd >> Ho Chi Minh City >> Beograd   436€ (direktan link)
Beograd >> Kuala Lumpur — Ho Chi Minh City >> Beograd   420€ (direktan link)

Mogući polasci za nevedene cijene su za gotovo svaki dan u 5-om i 6-om mjesecu, sa polaskom do 18.06. i povratkom do 30.06.2014.

Prijevoznik je premium avio kompanija Etihad.

Karte možete kupiti na stranicama www.budgetair.ie

Do Beograda možete doći vrlo lako vlakom ili autobusom iz svih većih gradova u Hrvatskoj.

 

Beograd >> Colombo >> Beograd

Beograd >> Colombo >> Beograd

 

Beograd >> Kuala Lumpur >> Beograd

Beograd >> Kuala Lumpur >> Beograd

 

Beograd >> Ho Chi Minh City >> Beograd

Beograd >> Ho Chi Minh City >> Beograd

 

Beograd >> Kuala Lumpur -- Ho Chi Minh City >> Beograd

Beograd >> Kuala Lumpur — Ho Chi Minh City >> Beograd

 

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *