New York iz Milana ili Venecije, povratna karta već od 346€

Big Apple je i dalje na meniju a vjerujem da većina putnika neće imati ništa protiv. Danas smo vas podsjetili na i dalje aktualnu ponudu British Airways-a sa double open jaw letovima iz Zagreba, Kopenhagena, Varšave ili Amsterdama za brojne gradove duž istočne obale SAD-a a sa povratkom iz New Yorka. Sada vam nudimo nešto jednostavnije, klasičnu povratnu kartu iz Milana ili Venecije za New York. Ako niste u potrazi za turističkim putovanjem u kojem bi obišli barem dva ili više gradova već vam treba samo prijevoz iz Europe do New Yorka možda će vam ovo više odgovarati.

Ova ponuda će biti zanimljiva i svima onima kojima je potrebno putovanje odmah sada, već prije ljeta ili od kraja 8.mjeseca pa do kraja godine. Cijene su primamljive, tako možete iz Milana letjeti već za 346€ ili iz Venecije za 392€.

Milano >> New York >> Milano   346€ (direktan link)
Venecija >> New York >> Venecija   392€ (direktan link)

Mogući polasci za nevedene cijene su do 20.06. i nakon 24.08. do kraja 10.mjeseca 2014.

Prijevoznici su očito ili u ratu sa cijenama ili u deal-u, tako svoje usluge za identične cijene nude nam sljedeći: British Airways, American Airlines, Finnair i Iberia.

Karte najjeftinije možete kupiti direktno na stranicama www.budgetair.ie.

Do Milana možete vlakom iz Trsta već za 9€ ako ulovite promo cijene. Do Venecije je redovna cijena regionalnog vlaka oko 10€. Karte pronađite na stranicama www.trenitalia.com

 

Milano >> New York >> Milano

Milano >> New York >> Milano

 

Venecija >> New York >> Venecija

Venecija >> New York >> Venecija

 

Pogledajte i ovu aktualnu ponudu: Sjeverna Amerika na akciji, open jaw karte sa polaskom iz Zagreba, Kopenhagena, Varšave ili Amsterdama u SAD ili Kanadu već od 269€

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *