Nova godina u Aziji! Taipei, Bangkok, Singapur, Tokio…open-jaw karte s polaskom iz Budimpešte već od 320€

Slično kao i u ranije objavljenoj ponudi za novogodišnje putovanje u Australiju Air China nudi odlične cijene i za brojne zemlje u Aziji. Tako možete kupiti open-jaw karte s polaskom iz Budimpešte i povratkom u Beč u prazničnim terminima po odličnim cijenama, Tajvan 320€, Tajland 359€, Singapur 363€, Japan 401€.

Želite li neke druge azijske destinacije provjerite sami cijene, moguće je da postoje još neke jeftine kombinacije karata koje nismo ovdje naveli. Navedene periode možete skratiti ili produžiti, ako ne želite putovati u vrijeme praznika letovi po navedenim ili nižim cijenama dostupni su od 9. mjeseca 2015. do 1. mjeseca 2016. Neki od polazaka su mogući za slične cijene i iz Ljubljane.

Božićni i novogodišnji termini:

Prijevoznik je Air China.

Ponuda je dostupna za letove od 9. mjeseca 2015. do 1. mjeseca 2016. ukljućujući i božićne i novogodišnje praznike.

Karte najjeftinije možete kupiti na www.budgetair.it.

Želite li u Australiju za Novu godinu pogledajte ponudu: Nova godina u Australiji! Open-jaw karte s polaskom iz Budimpešte već od 664€.

Budimpešta >> Taipei >> Beč

Budimpešta >> Taipei >> Beč

Budimpešta >> Bangkok >> Beč

Budimpešta >> Bangkok >> Beč

Budimpešta >> Singapur >> Beč

Budimpešta >> Singapur >> Beč

Budimpešta >> Tokio >> Beč

Budimpešta >> Tokio >> Beč

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

6 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *