UPDATE – Besplatno autobusom po Njemačkoj. Iz Minhena u Frankfurt, Keln, Würzburg…za 0€

UPDATE – Objavljeno 13.12.2015.

Njemački bus prijevoznik Deinbus je još jednom ponudio besplatne karte za putovanje po Njemačkoj. U ponudi je 10.000 karata po cijeni od 0€, dakle potpuno besplatno. Besplatne karte se mogu “kupiti” za odabrane njihove linije unutar Njemačke za putovanja tijekom 12. mjeseca 2015. i 1. mjeseca 2016.

Besplatne karte su ovaj puta dostupne za sljedeće linije u oba smjera:

  • München – Köln
  • München – Frankfurt am Main
  • München – Würzburg
  • Freiburg – Konstanz
  • Tübingen – Frankfurt am Main
  • Saarbrücken – Köln
  • Würzburg – Köln
  • Köln – Frankfurt am Main
  • Tübingen – Köln

Nama će vjerovatno biti najzanimljiviji polasci iz nama najbližeg Minhena.

Važna napomena! I ovaj puta vrijedi pravilo da ukoliko uzmete kartu a ne odete na putovanje ili ne otkažete najmanje 24 sata prije putovanja naplatit će vam 10€ za propalu kartu.

Više informacija o akciji pronaći ćete ovdje (na njemačkom jeziku) gdje možete i kupiti karte.

Minhen >> Frankfurt

Minhen >> Frankfurt

Minhen >> Keln

Minhen >> Keln


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 03.09.2015.

Evo još jedne ponude za ljubitelje slow travela, ovaj puta idemo u Njemačku. Prijevoznik Deinbus nudi autobusne karte unutar Njemačke potpuno besplatno.

U ponudi je 12.820 karata po cijeni od 0€, dakle doslovno u bescijenje. Besplatne karte se mogu “kupiti” za sve njihove linije unutar Njemačke za putovanje do polovice 10-og mjeseca. Deinbus povezuje važne njemačke gradove, na primjer Minhen, Stuttgart, Frankfurt, Keln, Bonn… Ovdje vam kao primjer donosimo dva prijedloga za polaske iz nama najbližeg Minhena.

mapa

Važna napomena! Ukoliko uzmete kartu a ne odete na putovanje ili ne otkažete najmanje 24 sata prije putovanja naplatit će vam 10€ za kartu. Rekao bih fer odluka, žele se zaštiti od toga da ljudi pouzimaju karte bez ikakvog razloga i time uzmu mjesto nekome tko bi stvarno želio putovati. Ovo će se naplatiti samo ako se ne pojavite u busu a niste otkazali kartu, ako krenete na putovanje karta ostaje besplatna.

Više informacija o akciji pronaći ćete na Deinbus stranicama ovdje gdje možete i kupiti karte. Mapa svih linija nalazi se ovdje.

Kako do Minhena? Lako možete doći autobusom iz Zagreba već od 199 kn po smjeru ili 445 kn povratna karta, sve cijene provjerite ovdje. Autobusi kreću tri puta dnevno, putovanje traje 7 i pol sati a detalje pogledajte na www.panturist.hr/icbus.

Zagreb >> Minhen

Zagreb >> Minhen

Minhen >> Frankfurt >> Minhen

Minhen >> Frankfurt >> Minhen

Minhen >> Stuttgart >> Minhen

Minhen >> Stuttgart >> Minhen

You may also like...

3 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *