ERROR FARE! Odlične kombinacije za put oko svijeta, iz Venecije u Kolumbiju, Panamu, Kubu, Brazil…i s povratkom iz Japana u Minhen već od nevjerovatnih 166€

You may also like...

16 komentara

 1. Igor Kajtaz napisao:

  Ima li što kraće od prve ponude za max 10ak dana?

  • Tripologia napisao:

   Igor Kajtaz probaj npr. prvi prijedlog 15.-22.02., cijena je ista ali mislim da ti je to premalo dana za ovakvo putovanje. Čini mi se da najbolje cijene daje za letove srijedom, gledaj taj dan.

 2. Irena Jelic napisao:

  Pa kliknula i na Bogotu i na Medellin. Daje mi oko 500 eur za Ven-Kolumbija. Mozda zato jer imam spanj. Momondo… 🙁

  • Milan Balaban napisao:

   Irena, ako si u Spaniji kao ja, ne mozes iskoristiti sa telefona

  • Tripologia napisao:

   Irena Jelic ako je točno ovo što kaže Milan Balaban onda ne znam kako vam pomoći. Možda da probate u private browsingu otvoriti .com inačicu. Ako ne ide ni tamo uvijek postoje proxy serveri ili VPN ali to i nije neka sreća za online plaćanje.

  • Irena Jelic napisao:

   Evo me za kompom, tu sve radi. Mob mi je na španjolskom, sve postavke, Google, jezik, momondo i nije htio. U Hrvatskoj sam, na kompjuteru stoje još uvijek cijene. Hvala svima na brizi!!!

  • Milan Balaban napisao:

   Irena Jelic Tripologia Problem je bio routing na spanski sajt. Probacu sutra ovdje na kompu (ako radi ode Milan malo 🙂 i javim tacno

  • Irena Jelic napisao:

   Ne znam da li će ti htjeti zbog IP adrese, probaj se spojiti neko preko druge zemlje. Usput, malo je problem naći konekciju JA – Azija (jeftinu :D).

  • Tripologia napisao:

   Irena Jelic malo je problem. Koliko znam direktno Južna Amerika – Azija ima samo Aeromexico iz Mexico City-ja u Šangaj. Najbolje je ipak ići preko SAD i Havaja u Australiju pa gore u Aziju. Najjeftinije je sa zapadne obale SAD ili Kanade u Kinu ili Japan, to se može složiti prilično povoljno. Imali smo sličnih prijedloga već u našoj kategoriji “Put oko svijeta”, pogledajte tamo za ideje.

  • Milan Balaban napisao:

   Irena Jelic IP adresa nije problem kad si porijeklom iz Bosne 😉

 3. Неша Нешица pakujem kofere 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *