Nova Volotea akcija, karte dostupne za samo 5€ po smjeru. Na primjer možete povratno na Siciliju za 10€!

Španjolska low-cost avio kompanija Volotea ponovo ima jednu od svojih akcija. Ovaj puta avio karte su dostupne već za 4,89€ po smjeru. Akcija vrijedi i za obične korisnike, nije potrebno biti član njihovog Supervolotea kluba (članstvo 49,99€ godišnje).

Iskoristite priliku i putujte diljem Europe za manje od 5€, tim više što su ove cijene dostupne i za letove iz Hrvatske. Najzanimljivije linije možete pronaći za polaske iz našeg okruženja, na primjer iz Venecije, Verone, Trsta, Pise, Milana, Minhena… U većini slučajeva karte po ovim najnižim cijenama su vrlo ograničene, pogotovo ukoliko želite jeftinu povratnu kartu no zato se ovi letovi lako daju ugraditi u kružna putovanja diljem Europe. Ovdje navodimo neke od primjera, sve ostale linije pogledajte ovdje.

Volotea-10m

 

Ukoliko na primjer želite na Siciliju obične povratne karte iz Venecije ili Verone nećete moći pronaći po cijeni od 10€ povratno. U jednom slučaju polazak će biti jeftin ali povratak skup, u drugom slučaju biti će obrnuto. Rješenje je u tome da za odlazak uzmete polazak iz npr. Verone ali s povratkom u Veneciju i čarolija će se dogoditi, povratno putovanje za 10€ je vaše. Možete također i kombinirati, na primjer odlazak u Cataniu a s povratkom iz Palerma, ljubitelji kružnih putovanja će cijeniti ovu mogućnost.

Verona >> Palermo, 9. mjesec

Verona >> Palermo, 9. mjesec

Palermo >> Venecija, 9. mjesec

Palermo >> Venecija, 9. mjesec

 

Verona >> Catania, 9. mjesec

Verona >> Catania, 9. mjesec

Catania >> Venecija, 9. mjesec

Catania >> Venecija, 9. mjesec

Za najbolji doživljaj Sicilije predlažemo da unajmite auto, najbolje cijene pronaći ćete ovdje.

Ovo je samo jedan primjer. Uz malo mašte super jeftino kružno putovanje možete pronaći za mnoge destinacije u Europi. Osim ovakvog kombiniranja možete zaigrati i na rizik, kupiti jeftinu kartu samo za odlazak ili samo za povratak i čekati da se pojavi jeftina karta i za kontra smjer. Volotea često za vrijeme akcija otvara i zatvara ove najjeftinije karte, vrlo je moguće pa i vjerovatno da ćete dobiti jeftinu kartu i za kontra smjer. Naravno izvjestan rizik da se ovo ne dogodi postoji.

 • U cijenu su uključene sve takse i dva komada prtljage, 1 cabin bag 55 x 40 x 20 cm do 10 kg i jedna ručna torbica do 35 x 20 x 20 cm. Trebate li više prtljage možete ju doplatiti, više informacija o prtljagi pročitajte ovdje.
 • Cijelu listu destinacija možete pronaći u mapi na Volotea stranicama ovdje.
 • Više informacija, pretragu cijena i kupovinu karata možete obaviti na Volotea stranicama.
 • Akcija vrijedi za odabrane letove tijekom cijele godine.
 • Karte su dostupne u ograničenim količinama, ukupno 100.000 stoga požurite.

 

Korak dalje, kako do još jeftinijih karata?

Već smo pisali o Voletea Share and Win programu, sve o tome kako doći do kredita i po kojim uvjetima možete pročitati u našem članku ovdje. Ukratko sve što trebate napraviti je registrirati se na njihove stranice putem ovog linka i kredit u iznosu 10€ je već vaš. Kredit od 10€ možete odmah iskoristiti za kupovinu bilo koje karte na Volotea stranicama koja nije s promotivnom cijenom. To znači da kredit nećete moći koristiti za ove akcijske cijene od 5€ ali možete za druge avio karte koje nisu u promotivnoj prodaji.

Za registraciju u Volotea program Share and win potrebna vam je samo email adresa i lozinka, nije potreban broj vaše debitne/kreditne kartice ili nešto slično.

Uvjeti Share and win programa:

 • Kredit od 10€ ćete dobiti nakon registracije na Volotea stranice
 • Kredit možete iskoristiti za kupovinu bilo koje avio karte po redovnim cijenama (ne vrijedi za akcijske avio karte)
 • Dodatnih 10€ kredita dobit ćete za svakog prijatelja kojeg pozovete a nakon što on kupi svoju prvu kartu
 • Svaki prijatelj kojeg pozovete također će dobiti 10€ kredita koje može iskoristiti odmah za kupovinu svoje karte (ne vrijedi za akcijske avio karte)
 • Ako je karta jeftinija od iznosa skupljenog kredita naplatit će vam se samo iznos potreban za kartu, ostatak ostaje za sljedeću upotrebu
 • Ako je karta skuplja od iznosa skupljenog kredita razliku možete nadoplatiti s vašom debitnom/kreditnom karticom
 • Kredit na vašem računu će trajati godinu dana

Nakon što se učlanite kredit možete iskoristiti odmah za prvo putovanje (ukoliko nije u pitanju promotivna cijena). Kredit možete upotrijebiti na zadnjem koraku bookinga, na payment stranici, trebate samo odabrati opciju Use my credit.

Sve informacije o Volotea Share and Win programu pronaći ćete u našem članku Volotea 10€ popusta na bilo koju avio kartu.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *