Istanbul + Kuvajt + Manila sa polaskom iz Sarajeva za nevjerovatnih 234€

Malo smo uklopili ovih dana objavljene akcije i dobili jedan stvarno nevjerovatno jeftin komplet. Kako vam zvuči da posjetite Istanbul, Kuvajt i Manilu sa polaskom iz Sarajeva za nevjerovatnu cijenu od 234€ ukupno. Ako vam je dovoljna samo ručna prtljaga, fleksibilni ste i nije vam najvažnije da stignete što brže od A do B možete obići doslovno pola svijeta za kikiriki cijenu.

Iskombinirali smo prekjuče objavljenu ponudu Pegasus Airlinesa i onu objavljenu jučer Cebu Pacifica, prilagoditi datume i destinacije i dobili sljedeće cijene.

Sarajevo >> Istanbul >> Sarajevo   91€ (direktan link)
Istanbul >> Kuvajt >> Istanbul   48€ (direktan link)
Kuvajt >> Manila >> Kuvajt   106 USD (oko 95€)

Ukupno:
Sarajevo >> Istanbul >> Kuvajt >> Manila >> Kuvajt >> Sarajevo   234€

Ne odgovaraju li vam ovi datumi slobodno ih prilagodite svojim željama, ima još dovoljno prostora i karata za složiti slične kombinacije tijekom 9-og i 10-og mjeseca 2015.

Prijevoznik je Pegasus Airlines i Cebu Pacific.

U cijenu Pegasus Airlines-a je uključena prtljaga do 20 kg težine. U cijenu Cebu Pacific-a su uključene sve takse i ručna prtljaga dimenzija do 56cm x 36cm x 23cm i težine do 7 kg.

Karte za Pegasus Airlines najjeftinije možete kupiti na stranicama www.budgetair.it. Karte za Cebu Pacific možete kupiti samo direktno na njihovim stranicama.

Državljanima Hrvatske potrebna je viza za Kuvajt. Vizu za Tursku lako je ishoditi putem interneta. Za Filipine nije potrebna viza za boravak do 30 dana.

Sarajevo >> Istanbul >> Sarajevo

Sarajevo >> Istanbul >> Sarajevo

Istanbul >> Kuvajt >> Istanbul

Istanbul >> Kuvajt >> Istanbul

Kuvajt >> Manila >> Kuvajt

Kuvajt >> Manila >> Kuvajt

You may also like...

4 komentara

 1. Leo Krstinić napisao:

  Ja imam karte 09.09.-29.09. Kuwait-Manila, al za te datume nema nikako za ispod 208€ iz Istanbula-Kuwaita :/

  • Tripologia napisao:

   Da, istina, stvarno niti ja ne uspijevam pronaći ništa jeftinije za tvoje datume. 🙁 Šteta, ima dosta karata za druge periode.
   No evo što možda možeš napraviti da prođeš malo jeftinije, samo molim te istraži dobro pravila ako se odlučiš na ovo. Možeš kupiti kartu Turkish Airlinesa u jednom smjeru za Kuvajt, npr. 08.09. ili neki sličan datum koji već želiš, ima ih, košta 85€. Onda kupiš još jednu ali povratnu Istanbul – Kuvajt Pegasusa od npr. 15.09. – 01.10., ta košta 48€, dakle ukupno 133€. E sad ono što bi možda mogao biti problem je da ti za Kuvajt vizu traže povratnu kartu, ti ćeš ju imati ali tek od 15.09. a namjeravaš doći s drugim avionom ranije 08.09. Moraš se raspitati što traže za vizu za Kuvajt. Drugi potencijalni problem je što nisam siguran kako povratne karte funkcioniraju kod Pegasusa, ti ćeš propustiti odlazak s njima ali imaš namjeru vraćati se. Kod regularnih kompanija moraš iskoristiti sve segmente karte inače ti propada nastavak putovanja, kod low-cost toga nema već se svaki let gleda kao poseban. Treba i to svakako provjeriti u uvjetima Pegasusa.
   Eto samo kao ideja, procijeni sam da li ti je ovo vrijedno truda. Šteta što nemaš karte Kuvajt-Manila za neke bolje datume koji se daju normalno uklopiti.
   Sretno! 🙂

 2. flyfanatic napisao:

  Dobra varianta.

  Ali šta onda kažete na ovu iz Ljubljane za 159€, i to ne samo do Manile, nego i do Cebu/Tagbilaran…. ( http://www.posvetu.si/blog/potopisi/kratki-a-sladki-filipini-ali-kako-sem-za-160e-prepotoval-24000km/ )

  • Tripolog napisao:

   Lijepo. Jel to tvoje putovanje? To je bila ova ponuda Dubai – Manila za 26€ zar ne?

   Imao si sreće da si uspio ukolopiti error fare do Dubaia baš u trenutku kada je Cebu izdao svoju super akciju. 🙂 Cebu izdaje te akcije prilično često ali nisu već dugo bile ovoliko jeftine. Obje ove ponude su već prilično stare.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *