Malta, kompletan paket s polaskom iz Venecije, 4 noćenja, avion + smještaj samo 55€ po osobi

Danas vam predlažemo Maltu! Jednostavan i jeftini prijedlog za lagani jesenski odmor. Kompletan paket, povratna avionska karta i 4 noćenja u malom obiteljskom hotelu s bazenom su vaši za samo 55€ ili oko 420 kn po osobi. Na to trebate uračunati još prijevoz do Venecije što najviše ovisi od mjesta sa kojeg polazite iz Hrvatske i od vrste prijevoza. Detaljne upute kako doći do aerodroma Treviso i po kojoj cijeni pronaći ćete na dnu ove stranice.

Što se smještaja tiče dole je naveden jedan od malih, urednih, obiteljskih hotela sa www.booking.com stranica sa dobrim ocjenama no punuda je velika i lako ćete pronaći ono što vama najviše odgovara. Želite li cijeli stan za sebe pogledajte ponudu na Airbnb, ako niste već registrirani ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite 18€ na cijenu vašeg sljedećeg smještaja.

 

Avio karte

Za letove ćemo iskoristiti dobro nam poznati Ryanair. Ovdje vam donosimo cijene direktno na Ryanair stranicama ali predlažemo da ih kupujete na rumbo.pt stranicama, imate li Diners karticu i iskoristite li aktualni kod za popust na način opisan u našem članku ovdje karte ćete dobiti znatno jeftinije.

Letimo iz Venecije, točnije s aerodroma Treviso direktno na Maltu. U ovom primeru polazak je iz Trevisa u nedjelju, povratak s Malte u četvrtak, no želite li putovati u neke druge dane ili datume lako ćete pronaći karte po istim ili sličnim cijenama. Cijena povratne karte direktno na Ryanair stranicama po osobi iznosi 46€. Ipak možete proći jeftinije kupujete li karte na rumbo.pt stranicama, istu tu kartu s Diners karticom i uz kod za popust platit ćete samo 16€ po osobi.

Kupovina na rumbo.pt stranicama s Diners karticom i uz kod za popust:

  • Venecija (Treviso) >> Malta >> Venecija (Treviso) 16€

Ukupno: 16€ po osobi, 32€ za dvoje

Venecija >> Malta >> Venecija, na rumbo.pt stranicama

Venecija >> Malta >> Venecija, na rumbo.pt stranicama

Kako doći do popusta? ono što morate napraviti je otvoriti stranicu pt.beruby.com te preko nje otvoriti rumbo.pt stranicu u novom prozoru, postupak je detaljno opisan u članku ovdje. Nakon toga napravite pretragu koju želite i u drugom koraku, nakon što odaberete let, unesite kod koji ćete pronaći u našem članku Rumbo.pt kod za 17€ popusta na sve avio karte. Napravite li sve korake ispravno kod za popust bi morao obračunati popust od 17€. Ukoliko budete imali problema otvorite novi private browsing prozor i ponovite sve korake.

 

Kupovina direktno na Ryanair stranicama:

Ukupno: 46€ po osobi, 92€ za dvoje

Venecija >> Malta >> Venecija, na Ryanair stranicama

Venecija >> Malta >> Venecija, na Ryanair stranicama

Napominjemo da je u cijenu za Ryanair letove uključena samo ručna prtljaga težine do 10 kg i veličine 55 x 40 x 20. Uz to možete besplatno u kabinu unijeti još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20. Više o Ryanair novim pravilima te kako pronaći najjeftiniju kartu na njihovim web stranicama pročitajte u našem članku Ryanair objavio novi, unaprijeđen website. U cijenu karte su uključene sve takse.

Već vam je vjerovatno poznato kako doći do popusta na cijenu avio karte kupovinom na određenim španjolskim/portugalskim stranicama, treba li vam podsjetnik više o tome pročitajte u našem članku ovdje.

Predlažem da cijene za datume koje želite provjerite na Ryanaiar stranicama, karte ćete najlakše pronaći u njihovom “Fare finder-u“. Nakon što ste složili svoju željenu kombinaciju karte možete jeftinije kupiti na www.rumbo.pt, plaćanje je s Diners karticom.

Ukupno avioni: 16€ po osobi, 32€ za dvoje

 

Smještaj

Danas predlažemo jedan mali, obiteljski hotel s bazenom. Studio s privatnim kupatilom možete dobiti za samo 78€ 4 noćenja za dvije osobe.

Malta, White Dolphin Complex***, 4 noćenja, studio s privatnim kupatilom, 15.11. – 19.11.2015., 78€ za dvije osobe

Malta hotel

Malta hotel

 

Predloženi smještaj je samo za primjer. Želite li nešto drugo provjerite ponudu na www.booking.com, www.hotelscombined.com ili www.airbnb.com stranicama. Ako niste već registrirani na Airbnb ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite 23€ na cijenu vašeg sljedećeg smještaja.

Ukupno smještaj: 78€ ukupno za dvije osobe ili 39€ po osobi

 

Ukupno

Avion:

  • Venecija (Treviso) >> Malta >> Venecija (Treviso) 32€ za dvije osobe

Smještaj:

  • Malta, 4 noćenja, studio s privatnim kupatilom, 15.11. – 19.11.2015., 78€ za dvije osobe

Ukupno: 32€ + 78€ = 110€ za dvije osobe, 55€ ili oko 420 kn po osobi

 

Aerodrom Treviso - Antonio Canova (TSF)
www
Internet stranice aerodroma Treviso – Antonio Canova.
Avion
Putnicima sa istoka zemlje možda će odgovarati polazak iz Budimpešte. Low-cost prijevoznik Ryanair povezuje Budimpeštu s Trevisom sezonski do 21.10. tri puta tjedno. Cijene i termine provjerite na Ryanair stranicama.
Automobil Automobil
Idete li autom do Trevisa trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje. Najpovoljniji low-cost parking možete pronaći na stranicama Parkvia, cijena kreće već od 60€ za 7 dana.
Autobus Autobus
Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Veneciju (Mestre) iz Zagreba već od 282 / 423 kn jednosmjerna/povratna, iz Pule od 170 / 255 kn, iz Rovinja ili Poreča od 150 / 225 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
Flixbus također nudi brz i jeftin prijevoz do Venecije, cijene iz Zagreba kreću već od 9€ po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Treviso možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 19,84 € po smjeru.
Vlak Vlak
Trenitalia pokriva liniju Trieste Centrale – Venezia Mestre sa gotovo 50 vlakova dnevno, sa polaskom na svakih 10 minuta do najviše sat vremena. Putovanja traje od 1:24 sa brzim Freccia vlakovima, do nešto manje od 3 sata s regionalnim. Cijena karte kreće već od 9 € po smjeru. Karte možete kupiti online unaprijed za brze vlakove a najviše 8 dana prije polaska za regionalne vlakove. Također karte je moguće kupiti i na stanici, u radno vrijeme na šalteru ili van njega na automatima. Provjeriti red vožnje i kupiti karte možete na Trenitalia stranicama. Sve o vrstama vlakova i karata, kao i o uvjetima i načinu kupnje na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Kako doći iz Hrvatske do Trsta pročitajte ovdje.
Transfer na aerodrom
Aerodrom Treviso nalazi se oko 31 km od Venecije ili oko 3 km od grada Treviso. Željezničku stanicu Mestre u novom dijelu Venecije i aerodrom u Trevisu povezuje autobusi kompanija ATVO i Barzi Service. Cijena karte je 10 / 18 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje oko 40 minuta. Više informacija i red vožnje pronaći ćete na priloženim linkovima gdje također možete kupiti i karte.
Aerodrom-Treviso

You may also like...

4 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *