UPDATE – Flixbus od sada i u Italiji, autobusne karte iz Venecije u Milano, Torino, Veronu, Bresciu, Bolognu, Rimini, Pescaru, Bari za samo 1€, Minhen za 9€

UPDATE – Objavljeno 20.08.2015.

Autobus postaje sve popularniji za putovanje u Italiji, nije ni čudo kada uzmete u obzir da sa jednog na drugi kraj zemlje stignete za samo 1€.

Flixbus je na naše zadovoljstvo izbacio još jednu novu liniju u Italiji. Pored one koja ide na zapad zemlje, od Venecije preko Verone, Brescie i Milana do Torina sada imamo i novu liniju prema jugu zemlje, od Venecije preko Bologne, Riminija i Pescare do Barija. Cijena ove nove, jadranske linije, također kreće od 1€. Putovanje kroz Italiju nikada nije bilo jeftinije! 🙂

Map-Venecija-Bari

 

Venecija >> Bologna >> Rimini >> Pescara >> Bari

Venecija >> Bologna >> Rimini >> Pescara >> Bari

Podsjećamo vas da karte za 1€ i dalje možete pronaći za dole navedene linije prema Torinu, Milanu, Brescii ili Veroni. Provjerite datume sami, ponajviše za polaske sredinom tjedna, nije ih teško pronaći za obje linije.

 


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 15.07.2015.

Ponuda autobusnih prijevoznika i linija u Italiji nikada do sada nije bila dobra, Talijani su tradicionalno više okrenuti prema željeznici. Kako je krenulo ovoga ljeta možda bi se to moglo uskoro i promjeniti. Nakon nedavnog dolaska engleske low-cost bus kompanije Megabus o čemu smo već pisali ovdje sada je na tržište Italije ušao još jedan veliki autobusni prijevoznik – njemačka low-cost bus kompanija Flixbus.

Konkurencija je uvijek bila dobra stvar za nas korisnike, tako je i sada. Ne već atraktivne cijene Megabusa od samo 1€ sada je u priču ušao i Flixbus sa istim cijenama no ipak nešto manje linija u ponudi. Ovakva konkurencija možda je garancija da ćemo jeftino putovati po Italiji duže vrijeme.

Pa da vidimo što nam je Flixbus spremio u promotivnom periodu od 18.07. – 16.09.2015. Ovdje kao primjer izdvajamo rute sa polaskom iz nama najbliže Venecije.

Venecija >> Milano   1€ (direktan link)
Venecija >> Torino   1€ (direktan link)
Venecija >> Verona   1€ (direktan link)
Venecija >> Brescia   1€ (direktan link)
Venecija >> Minhen   9€ (direktan link)

Flixbus-map2

Prijevoznik je njemačka low cost bus kompanija Flixbus.

Karte možete kupiti direktno na stranicama kompanije Flixbus.

Karte možete kupiti za putovanje u periodu od 18.07. do 16.09.2015.

Cijelu mrežu Flixbus linija možete pronaći ovdje.

Kako do Venecije: do Venecije lako stignete vlakom iz Trsta za oko 10€ po smjeru, karte možete kupiti online na stranicama www.trenitalia.com ili direkno na automatima na kolodvoru. Vlakovi prometuju svakih sat vremena ili češće. Sve o kupovini karte na Trenitalia stranicama pročitajte u našem članku: Trenitalia za početnike – kako online kupiti karte za talijanske vlakove.

 

Pogledajte i ponudu Megabusa za jeftino putovanje po Italiji: Megabus od sada i u Italiji, autobusne karte iz Venecije u Rim, Milano, Napoli…za samo 1€, cijeli krug po Italiji 7 gradova za samo 7,5€ ukupno.

 

Venecija >> Milano

Venecija >> Milano

Venecija >> Torino

Venecija >> Torino

Venecija >> Verona

Venecija >> Verona

Venecija >> Brescia

Venecija >> Brescia

Venecija >> Minhen

Venecija >> Minhen

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *