Norveški fjordovi, direktno iz Budimpešte u Bergen za samo 45€ povratno (25€ za članove WIZZ Discount Cluba)

Ako je suditi po prirodnim ljepotama Norveška je po mnogima definitivno jedna od najljepših zemalja na svijetu. Ako idemo suditi po spektakularnim fjordovima onda je situacija na ljestvici još jasnija, svi će se složiti da je Norveška svakako broj 1. Od svih tih fjordova jedan od najljepših je onaj sa spektakularnom liticom Trolltunga.

Bergen je najbolja polazišna točka za odlazak na Trolltungu, nažalost u vrijeme ovog putovanja moguće je da trekking do litice bude još uvijek zatvoren (odvija se najčešće od polovice 6. do polovice 9. mjeseca) ali i sam grad Bergen te njegova okolica su vrijedni posjete. Želite li biti sigurni da ćete posjetiti Trolltungu planirajte putovanje u ljetnim mjesecima no tada su i avio karte znatno skuplje.

Bergen je drugi po veličini grad u Norveškoj, ima oko 260.000 stanovnika (oko 380.000 u širem gradskom području) i jedan je od glavnih gradova norveške naftne industrije. Stari dio grada je pod UNESCO-vom zaštitom od 1979. godine. Vjerovatno najpoznatija atrakcija grada je žičara Floibanen koja povezuje centar grada sa planinom Floyen s koje se pruža spektakularan pogled na Bergen i okolne fjordove. Žičara je duga 844 metra u kojima savladava visinsku razliku od 302 metra.

Napomena: nižu cijenu za sve Wizzair letove mogu ostvariti članovi WIZZ Discount Cluba. Članstvo je 30€ godišnje a vrijedi za vas i jednog vašeg suputnika. Ukoliko ste član kluba ovo putovanje je vaše za samo 25€ povratno što znači da ste na dvije osobe u ovom slučaju članstvo isplatili već sa prvim putovanjem. Osim toga postoji mogućnost da ćete tijekom godine dana još koji puta iskoristiti karticu za bolje cijene. osim popusta na cijenu avio karte članovi kluba dobijaju i popust na cijenu prtljage. Sve informacije o WIZZ Discount Clubu pronaći ćete ovdje.

Prijevoznik je mađarska low-cost avio kompanija Wizzair.

Karte po akcijskim cijenama se mogu pronaći za određene letove tijekom 4. i 5. mjeseca 2017.

Napominjemo da je u cijenu za Wizzair letove uključena samo ručna prtljaga veličine 42 x 32 x 25 cm.

Karte možete kupiti direktno na Wizzair stranicama.

Budimpešta >> Bergen >> Budimpešta

Budimpešta >> Bergen >> Budimpešta

Budimpešta >> Bergen >> Budimpešta, za članove WIZZ Discount Cluba

Budimpešta >> Bergen >> Budimpešta, za članove WIZZ Discount Cluba

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

2 komentara

  1. Petra Kontić napisao:

    Matej Vranić, evo ti norveska

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *