Proljeće u Portugalu! Kružno putovanje avionom i vlakom iz Pule u Faro, Lisabon i Porto + bonus po jedan dan u Frankfurtu i Briselu za samo 76€ ukupno

Često nas pitate za Portugal i kažete da vam se sviđaju naši prijedlozi za kružna putovanja. Danas imamo prijedlog koji povezuje obje vaše želje. Predlažemo kružno putovanje u Portugal sa polaskom iz Pule, posjetit ćete Faro, Lisabon i Porto uz bonus jednodnevni obilazak Frankfurta i Brisela a sve to za ukupnu cijenu od samo 76€.

Početak putovanja je iz Pule u Frankfurt (Hahn) 09.05. U Franfurtu ostajete 25 sati, imat ćete poslijepodne, noć i sljedeće prijepodne da obiđete grad, sasvim dovoljno za vidjeti Frankfurt. Nastavak putovanja je 10.05. iz Frankfurta (Hahn) u portugalsko ljetovalište Faro. U našem prijedlogu u Faru ostajemo sljedeća 3 dana, 12.05. vlakom idemo u Lisabon. Za Lisabon smo odvojili 5 dana, nastavak putovanja je 17.05. također vlakom, idemo u Porto. U Portu ostajemo 4 dana, nastavak putovanja je jutarnjim letom u Brisel (Charleroi) 21.05. U Briselu ćemo ostati cijeli dan, noć i sljedeće prijepodne, povratak u Pulu je 22.05.2017.

Sve navedene termine lako možete prilagoditi svojim potrebama. Na primjer vlakovi unutar Portugala idu svakodnevno po istoj cijeni i samo vaša odluka je koliko dana ćete odvojiti za Faro, Lisabon i Porto. Također letovi u ovakvoj kombinaciji i po istim cijenama su mogući u još nekoliko termina tijekom 5. mjeseca. Na primjer ukoliko želite kraće putovanje po istoj cijeni možete krenuti i 13.05. iz Pule.

 

Avioni

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Ukupno: 56€

 

Pula >> Frankfurt (Hahn)

Pula >> Frankfurt (Hahn)

Frankfurt (Hahn) >> Faro

Frankfurt (Hahn) >> Faro

Porto >> Brisel (Charleroi)

Porto >> Brisel (Charleroi)

Brisel (Charleroi) >> Pula

Brisel (Charleroi) >> Pula

 

Sve o kupovini jeftinih avio karata na ovim španjolsko/portugalskim stranicama detaljno smo objasnili u članku: Rumbo za početnike – korak po korak kako do jeftine avio karte.

 

Ukoliko nemate Diners karticu i nemate od koga posuditi povoljne letove možete pronaći i direktno na Ryanair stranicama.

Direktno na Ryanair stranicama:

  • Pula >> Frankfurt (Hahn) 17€
  • Frankfurt (Hahn) >> Faro 18€
  • Porto >> Brisel (Charleroi) 20€
  • Brisel (Charleroi) >> Pula 17€
Ukupno: 72€

Detaljne upute za kupovinu avio karata direktno na Ryanair stranicama pronaći ćete u našem članku: Ryanair za početnike – korak po korak kako do avio karte + online check-in.

Prijevoznik je Ryanair.

Cijene Ryanaira uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20. U cijenu Atlantic Airways-a uključena je i check-in prtljaga.

Najniže cijene Ryanair letova ćete najlakše pronaći u Ryanair Fare Finderu, nakon što pronađete što želite kartu možete jeftinije kupiti na rumbo.pt stranicama.

 

Vlakovi

Dionice koje nedostaju povezat ćemo vlakovima. Red vožnje i kupovinu karata pronaći ćete na stranicama portugalskih željeznica.

  • Faro >> Lisabon 11€
  • Lisabon >> Porto 9,50€
Ukupno: 20€

 

Faro >> Lisabon

Faro >> Lisabon

Lisabon >> Porto

Lisabon >> Porto

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

5 komentara

  1. Dora Sesar napisao:

    Petra Banković sjetih se tebe

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *