Nova Volotea akcija, karte dostupne za samo 5€ po smjeru. Predlažemo Siciliju za 10€

Španjolska low-cost avio kompanija Volotea ponovo ima jednu od svojih akcija. Ovaj puta avio karte su dostupne već za 4,86€ po smjeru. Akcija vrijedi i za obične korisnike, nije potrebno biti član njihovog Supervolotea kluba (članstvo 49,99€ godišnje).

Iskoristite priliku i putujte diljem Europe za manje od 5€, tim više što su ove cijene dostupne i za letove iz Hrvatske. Najzanimljivije linije možete pronaći za polaske iz našeg okruženja, na primjer iz Venecije, Verone, Trsta, Pise, Milana, Minhena… U većini slučajeva karte po ovim najnižim cijenama su vrlo ograničene, pogotovo ukoliko želite jeftinu povratnu kartu no zato se ovi letovi lako daju ugraditi u kružna putovanja diljem Europe. Ovdje navodimo neke od primjera, sve ostale linije pogledajte ovdje.

Volotea-5e

 

Ukoliko na primjer želite na Siciliju obične povratne karte iz Venecije ili Verone nećete moći pronaći po cijeni od 10€ povratno. U jednom slučaju polazak će biti jeftin ali povratak skup, u drugom slučaju biti će obrnuto. Rješenje je u tome da za odlazak uzmete polazak iz npr. Verone ali s povratkom u Veneciju i čarolija će se dogoditi, povratno putovanje za 10€ je vaše. Možete također i kombinirati, na primjer odlazak u Cataniu a s povratkom iz Palerma, ljubitelji kružnih putovanja će cijeniti ovu mogućnost.

 • Verona >> Catania >> Venecija (MP) 9,99€
Verona >> Catania >> Venecija (MP)

Verona >> Catania >> Venecija (MP)

 

Za najbolji doživljaj Sicilije predlažemo da unajmite auto, najbolje cijene pronaći ćete ovdje.

Ovo je samo jedan primjer. Uz malo mašte super jeftino kružno putovanje možete pronaći za mnoge destinacije u Europi. Osim ovakvog kombiniranja možete zaigrati i na rizik, kupiti jeftinu kartu samo za odlazak ili samo za povratak i čekati da se pojavi jeftina karta i za kontra smjer. Volotea često za vrijeme akcija otvara i zatvara ove najjeftinije karte, vrlo je moguće pa i vjerovatno da ćete dobiti jeftinu kartu i za kontra smjer. Naravno izvjestan rizik da se ovo ne dogodi postoji.

Volotea uvjeti:

 • Karte po akcijskim cijenama možete kupiti do kraja dana 07.04.2017.
 • Akcija vrijedi za odabrane letove do 11. mjeseca 2017..
 • U cijenu su uključene sve takse i dva komada prtljage, 1 cabin bag 55 x 40 x 20 cm do 10 kg i jedna ručna torbica do 35 x 20 x 20 cm. Trebate li više prtljage možete ju doplatiti, više informacija o prtljagi pročitajte ovdje.
 • Cijelu listu destinacija možete pronaći u mapi na Volotea stranicama ovdje.
 • Više informacija, pretragu cijena i kupovinu karata možete obaviti na Volotea stranicama.
 • Karte su dostupne u ograničenim količinama, ukupno 250.000 stoga požurite.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

2 komentara

 1. Tripologia napisao:

  Tko radi taj griješi! 🙂 Greškom smo objavili pogrešan link, točan link na današnju objavu je ovaj: http://tripologia.com/europa/nova-volotea-akcija-karte-dostupne-za-samo-5e-po-smjeru-predlazemo-siciliju-za-10e/

 2. Jasmina Simic napisao:

  Helena Brana-Vlahovic

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *