Letovi za nekoliko eura are back! Rumbo opet daje popuste, Valencia, Barcelona, Madrid, London, Pariz, Berlin, Kopenhagen, Lisabon, Fez, Malta…povratno već od 5€

Imamo odlične vijesti za ljubitelje ultra budget putovanja za nekoliko eura. Danas je u tijeku Ryanair akcija Cyber Monday s cijenama sniženim do 20% no to je samo manji dio priče. Ono što je najvažnije je da Rumbo stranice ponovo nude znatne popuste na Ryanair letove. Danas donosimo pregled nekoliko vrlo jeftinih letova s polaskom iz Italije, na primjer u Valenciu, Barcelonu, Madrid, London, Pariz, Berlin, Kopenhagen, Lisabon, Fez, Maltu…a povratne karte možete kupiti za svega 5€ ili 7€. Detaljne informacije kako najlakše i najjeftinije doći do aerodroma u Italiji pronaći ćete u našem članku Kako do aerodroma u Italiji.

Vjerujem da vam je već poznato kako stvar sa Rumbo stranicama funkcionira, već smo puno puta pronalazili i predlagali vam jeftine avio karte kod njih. Dakle, ukoliko imate Maestro karticu vrlo jeftine karte možete kupiti na rumbo.es stranicama, ukoliko imate Diners karticu onda na rumbo.pt stranicama. Ovaj puta stvar je još jednostavnija jer vam nisu potrebni nikakvi kodovi, samo odite na rumbo verziju po želji i započnite pretragu. Ovo je pregled samo nekih od jeftinih letova a navedene cijene ćete dobiti i klikom na ponuđene linkove:

Na rumbo.es stranicama:

Na rumbo.pt stranicama:

Ukoliko vam treba podsjetnik kako kupovati na ovim španjolsko/portugalskim stranicama detaljne upute pronaći ćete na našim stranicama ovdje.

Predlažemo da karte potražite u Ryanair Fare Finderu gdje je pretraga lakša a rezultati pregledniji, nakon što pronađete ono što želite pretragu ponovite i kartu kupite na rumbo.es ili rumbo.pt stranicama. Popust je za neke letove veći na rumbo.es a za neke na rumbo.pt stranicama. Provjerite sami za let koji vas zanima.

 

Na rumbo.es stranicama:

Trst >> Valencia >> Trst

Trst >> Valencia >> Trst

Bolonja >> Barcelona >> Bolonja

Bolonja >> Barcelona >> Bolonja

Bolonja >> Madrid >> Bolonja

Bolonja >> Madrid >> Bolonja

 

Na rumbo.pt stranicama:

Trst >> London >> Trst

Trst >> London >> Trst

Venecija >> Pariz >> Venecija

Venecija >> Pariz >> Venecija

Venecija >> Berlin >> Venecija

Venecija >> Berlin >> Venecija

Venecija >> Kopenhagen >> Venecija

Venecija >> Kopenhagen >> Venecija

Pisa >> Lisabon >> Pisa

Pisa >> Lisabon >> Pisa

Pisa >> Fez >> Pisa

Pisa >> Fez >> Pisa

Bolonja >> Malta >> Bolonja

Bolonja >> Malta >> Bolonja

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *