Proljeće na Islandu, kružno putovanje iz Splita u Reykjavik za samo 94€

Svi žele posjetiti Island, zemlju prelijepe prirode, zemlju leda i glečera, gejzira i aktivnih vulkana. Nažalost kada se dođe do cijena karata većina odustane. Danas imamo prijedlog kako ovakvo putovanje jeftino ostvariti i to u dobrom terminu, tijekom proljeća.

Iceland-flag-720Za putovanje ćemo iskoristiti Easyjet letove. Složili smo kružno putovanje s polaskom iz Splita preko Londona na Island i s povratkom preko Ženeve opet u Split. Kompletno putovanje s 4 leta platit ćete svega 188€ odnosno 94€ ukupno po osobi! Odlična cijena za put na Island, zar ne?! Ukoliko vas interesira nastavite čitati do kraja.

IslandU našem prijedlogu polazak je iz Splita 09.05. letom Easyjeta, prva destinacija je London. U Londonu ćete morati prespavati, layover je 18:15 h, dovoljno da obiđete malo ovaj grad. Putovanje nastavljamo sljedeći dan 10.05. ranojutarnjim letom također Easyjeta iz Londona u Reykjavik. Na Islandu ćemo uživati sljedećih 7 dana, dovoljno za vidjeti dio onoga što Island nudi, možda i za cijeli krug oko otoka. S Islanda letimo u Ženevu 17.05. opet s Easyjetom. U Ženevi ćemo ostati samo jednu noć, layover je 7:35 h, stižemo kasno navečer i odlazimo rano ujutro. Povratak u Split je letom Easyjeta 18.05.2017.

Osim navedenih datuma mogući su i neki drugi termini po istim ili sličnim cijenama. Na primjer za polazak možete odabrati i 04.05. ako želite duži boravak na Islandu ili 11.05 ako želite kraći. Raspoloživih kombinacija u druge periode ima još, provjerite cijene za datume koji vas interesiraju.

Cijene Easyjeta koje navodimo vrijede ukoliko putuju dvije osobe, Easyjet naplaćuje naknadu po rezervaciji 19€, što je više osoba na karti i više karata kupljeno odjednom to je naknada po osobi u konačnici niža. Ukoliko putujete sami cijena će biti nešto viša no ukoliko vas putuje više od dvoje cijena po osobi će biti još niža od ovdje navedene.

Direktno na Easyjet stranicama (cijene su po osobi a na bazi 2 osobe):

 • Split >> London >> Reykjavik >> Ženeva >> Split 94€

Prijevoznik je low-cost avio kompanije Easyjet.

Napominjemo da je u cijenu za Easyjet letove uključena samo ručna prtljaga veličine 56 x 45 x 25cm ali bez ograničenja težine. U cijenu karte su uključene sve takse.

Karte možete kupiti direktno kod prijevoznika na Easyjet stranicama.

Split >> London >> Reykjavik >> Ženeva >> Split

Split >> London >> Reykjavik >> Ženeva >> Split

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

32 komentara

 1. Bojan Aperlic napisao:

  Vodi me Marta Martínez

 2. Ivana Lucic Musa napisao:

  Ljubomir Ljubo Lucic, Jelena Dobroslavic

 3. Sanja Barišić napisao:

  Robert Jurišić jel idemo??
  Hhhhhh <3

 4. Toni Veraha napisao:

  Ante Kozina ajmooo

 5. Jelena Perisic napisao:

  Nemere to tako, neman više g.o. kmeeee 🙁

 6. Ana Perić napisao:

  Petra Pećnik a gle ovo!

 7. Andrej Kovacevic spreman? 😀

 8. Vinka Truta napisao:

  Mila Skoko!!!!!

 9. Morena Mandzo napisao:

  Ivana Aničić ✈✈✈

 10. Bojana Benazić napisao:

  Vedran Močibob idemo?

 11. Silvija Dudee napisao:

  Natasa Makarovic

 12. Tihana Tomac napisao:

  I ja i ja i ja!!! ✔⏳

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *