Proljeće na Kanarskim otocima, povratna kombinacija iz Zadra na Gran Canariu za samo 78€

Kanarski otoci su istureni dio Španjolske i Europske Unije, izolirani daleko u Atlantiku i vrlo su poželjna turistička destinacija. Zbog prilično velike udaljenosti od kontinentalne Europe cijele letova znaju biti prilično visoke. Na sreću low-cost letovi već dugo povezuju kontinent s otocima tako da se često može pronaći poprilično povoljna karta. Danas vam predlažemo povratne kombinacije Ryanaira iz Zadra na Gran Canariu.

Gran Canaria je treći otok po veličini na Kanarskom otočju i najnaseljeniji je otok cijelog otočja sa nešto preko 800.000 stanovnika. Najveći grad otoka a ujedno i cijelog Kanarskog otočja je Las Palmas de Gran Canaria u kojem živi gotovo 400.000 stanovnika. Oko trećina površine otoka je pod zaštitom UNESCO-a kao prirodni rezervat. Godišnje otok posjeti oko 2,2 miliona turista.

Kupite li avio karte na stranicama rumbo.pt s Diners karticom dobit ćete vrlo jeftin odmor na Kanarima, povratna karta iz Zadra u proljetno vrijeme prvomajskih praznika stajat će vas svega 78€ ukupno. Direktno na Ryanair stranicama ista kombinacija iznosi 94€. Predlažemo da karte potražite u Ryanair Fare Finderu gdje je potraga lakša a rezultati pregledniji, nakon što pronađete što želite kartu kupite na rumbo.pt stranicama.

Gran_Canaria-desert

Napominjemo da ćete u odlasku morati provesti noć u Londonu, layover je u trajanju 7:15 h, od 23:50 do 7:05 što se lako može provesti na samom aerodromu ukoliko ne putujete s djecom. U povratku je kratki layover od 2:55 h. Po sličnim cijenama moguće je i polazak 24.04. ili 13.05., povratak je također moguć 11.05. ili 23.05.2017.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Ukupno: 78€

Zadar >> London

Zadar >> London

London >> Gran Canaria

London >> Gran Canaria

Gran Canaria >> London

Gran Canaria >> London

London >> Zadar

London >> Zadar

 

Direktno na Ryanair stranicama:

  • Zadar >> London 20€
  • London >> Gran Canaria 26€
  • Gran Canaria >> London 23€
  • London >> Zadar 25€

Ukupno: 94€

Prijevoznik je low-cost avio kompanija Ryanair.

Cijene uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Po navedenoj cijeni moguće je pronaći letove tijekom 4. i 5. mjeseca 2017. godine.

Karte za datume koje želite ćete najlakše pronaći u Ryanair Fare Finderu.

Karte možete kupiti direktno na Ryanair stranicama ili nešto jeftinije s Diners karticom na rumbo.pt stranicama.

Sve o kupovini jeftinih avio karata na ovim portugalsko/španjolskim stranica detaljno je opisano u našem članku Rumbo za početnike – korak po korak kako do jeftine avio karte.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

3 komentara

  1. Jasmina Simic napisao:

    Vedrana Cindric Vanja Bobanovic

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *