Rusija, povratno u Vladivostok, na Sahalin ili Kamčatku s polaskom iz Budimpešte, Milana ili Zagreba već od 278€. Moguće kombinacije i s Trans-Sibirskom željeznicom!

Mnogima je san jednoga dana proći Trans-Sibirskom željeznicom od Moskve do Vladivostoka, priznajem ja sam jedan od tih. 🙂 Aeroflot trenutno nudi akcijske cijene letova po Rusiji što ovakvo putovanje čini dostupnim. Povratnu kartu iz Moskve u Vladivostok možete kupiti za svega 212€, jednosmjernu za 128€.

Ukoliko se odlučite za putovanje vlakom računajte da jednosmjerna karta Trans-Sibirskom željeznicom iz Moskve do Vladivostoka košta od 220€ pa na više u ovisnosti od klase. Dodate li na tu cijenu već spomenutu jednosmjernu kartu za povratak u Moskvu ukupna cijena izaći će vas 348€. Više informacija o cijenama karata na Trans-Sibirskoj željeznici možete pročitati ovdje. Sve informacije o ovakvom putovanju vlakom pronaći ćete na www.seat61.com stranicama.

Do Moskve možete stići na puno načina, na primjer Wizzairom iz Budimpešte za 66€, ruskim prijevoznikom Pobeda iz Milana za 78€ ili s KLM-om iz Zagreba za 157€. Dakle ukupna cijena iz Budimpešte do Moskve i Vladivostoka s avionom je samo 278€, s Trans-Sibirskom željeznicom 414€. Iz Milana samo s avionom je 290€ ili s vlakom 426€, iz Zagreba isto to za 369€ odnosno 505€.

Ovdje donosimo datume koji su prilično bliski no ovo je samo primjer. Važno je znati da ponuda Aeroflota vrijedi za letove tijekom cijele godine tako da sami odaberite sebi najbolje datume polaska i duljinu putovanja te složite svoju idealnu kombinaciju.

Do Moskve:

Iz Moskve do Vladivostoka:

Ukupno iz Budimpešte:

  • Budimpešta >> Moskva >> Vladivostok >> Moskva >> Budimpešta 278€ (samo avioni)
  • Budimpešta >> Moskva >> Vladivostok >> Moskva >> Budimpešta 414€ (Trans-Sibirskom željeznicom)

Ukupno iz Milana:

  • Milano >> Moskva >> Vladivostok >> Moskva >> Milano 290€ (samo avioni)
  • Milano >> Moskva >> Vladivostok >> Moskva >> Milano 426€ (Trans-Sibirskom željeznicom)

Ukupno iz Zagreba:

  • Zagreb >> Moskva >> Vladivostok >> Moskva >> Zagreb 369€ (samo avioni)
  • Zagreb >> Moskva >> Vladivostok >> Moskva >> Zagreb 505€ (Trans-Sibirskom željeznicom)

Osim za Vladivostok Aeroflot nudi povoljne letove i u druge udaljene krajeve Rusije. Možda će vam se više svidjeti otok Sahalin ili poluotok Kamčatka. Cijene su jednake onima za Vladivostok.

Prijevoznik je Aeroflot u Rusiji i Wizzair, Pobeda i KLM do Moskve.

Ponuda Aeroflot je dostupna za letove tijekom cijele godine.

Karte Aeroflota, KLM-a i Pobede najjeftinije možete pronaći na stranicama www.kayak.it. Karte Wizzaira najjeftinije možete kupiti na rumbo.pt stranicama. Karte Pobede direktno na njihovim stranicama.

 

Do Moskve:

Budimpešta >> Moskva >> Budimpešta

Budimpešta >> Moskva >> Budimpešta

Milano >> Moskva >> Milano

Milano >> Moskva >> Milano

Zagreb >> Moskva >> Zagreb

Zagreb >> Moskva >> Zagreb

 

Iz Moskve do Vladivostoka:

Moskva >> Vladivostok >> Moskva, povratna karta

Moskva >> Vladivostok >> Moskva, povratna karta

Moskva >> Vladivostok >> Moskva, jednosmjerna karta

Moskva >> Vladivostok >> Moskva, jednosmjerna karta

 

Trans-Sibirska željeznica:

Cijene Trans-Sibirske željeznice

Cijene Trans-Sibirske željeznice

 

Sahalin i Kamčatka:

Moskva >> Sahalin >> Moskva

Moskva >> Sahalin >> Moskva

Moskva >> Kamčatka >> Moskva

Moskva >> Kamčatka >> Moskva

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *