Cape Verde, povratne karte iz Minhena u Sal za samo 198€

Cape Verde, Kabo Verde ili Zelenortska Republika. Čini se kao poduža lista zemalja a ipak radi se samo o jednoj. No ime nije ni bitno, ono što nas zanima da tamo možemo stići za samo 198€! Pravi tropski raj za odličnu cijenu.

Mi ćemo koristiti prvi naziv, dakle Cape Verde je otočna država pored zapadne obale Afrike. Od kopna ih dijeli oko 600 km Atlantskog oceana a obala Senegala je najbliže kopno. Zemlja se sastoji od 10 većih i 8 manjih otoka. Ova ponuda vodi vas na otok Sal, pravi raj sa puno sunca i pješčanim plažama.

Povratne karte iz Njemačke TUIfly trenutno nudi sa 40% popusta, nama je najzanimljiviji najbliži nam Minhen a povratnu kartu u Sal možete kupiti već od 198€. Karte po akcijskim cijenama su dostupne za određene polaske gotovo tijekom cijele godine, točnije od 2. do 10. mjeseca 2016. no najbolje cijene smo pronašli tijekom 3., 4. i 5. mjeseca. Pretragu lako možete napraviti u mjesečnom kalendaru na www.tuifly.com stranicama.

  • Minhen >> Sal >> Minhen 198€

Prijevoznik je TUIfly.

Ponuda je dostupna za letove od 2. do 10. mjeseca 2016.

Karte po akcijskim cijenama možete kupiti do srijede 27.01.2016.

U cijenu je uključena samo ručna prtljaga standardnih dimenzija.

Karte najjeftinije možete kupiti na www.tuifly.com stranicama.

Kako do Minhena? Lako možete doći autobusom iz Zagreba već od 199 kn po smjeru ili 445 kn povratna karta, sve cijene provjerite ovdje. Autobusi kreću tri puta dnevno, putovanje traje 7 i pol sati a detalje pogledajte na www.panturist.hr/icbus.

Zagreb >> Minhen

Zagreb >> Minhen

Minhen >> Sal >> Minhen

Minhen >> Sal >> Minhen

Minhen >> Sal >> Minhen, mjesečni kalendar

Minhen >> Sal >> Minhen, mjesečni kalendar

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *