Ryanair još jedna akcija, letovi po Europi već od 2,99€ po smjeru! Mogući polasci i iz Hrvatske

Irski low-cost avio prijevoznik Ryanair jučer je objavio još jednu akciju. Nakon one od prošlog tjedna u kojoj su prodavali karte za 5€ po smjeru o čemu smo pisali u članku ovdje sada su cijene još niže, karta može biti vaša za samo 2,99€ za letove na odabranim linijama u Europi tijekom 4. i 5. mjeseca. U nastavku navodimo samo nekoliko primjera cijena s nama najzanimljivijih aerodroma, sve ostalo lako možete sami provjeriti.

Uvjeti akcije:

  • Vrijedi za brojne letove diljem cijele Europe
  • Vrijedi za letove tijekom 4. i 5. mjeseca 2016.
Polasci iz Pule

Polasci iz Pule

Polasci iz Milana

Polasci iz Milana

Polasci iz Verone

Polasci iz Verone

 

Evo je konkretan primjer za polazak iz Hrvatske. Cijena 2,99€ je samo za odlazni smjer, povratak je moguć za 19,99€.

Direktno na Ryanair stranicama:

  • Pula >> Brisel 2,99€
Pula >> Brisel, u jednom smjeru

Pula >> Brisel, u jednom smjeru

Pula >> Brisel >> Pula, povratno

Pula >> Brisel >> Pula, povratno

Cijene uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Cijelu mrežu linija možete pogledati na Ryanair mapi.

Karte ćete najlakše pronaći u Ryanair Fare Finderu.

Karte možete kupiti direktno na Ryanair stranicama.

Detaljne upute za kupovinu avio karata direktno na Ryanair stranicama pronaći ćete u našem članku: Ryanair za početnike – korak po korak kako do avio karte + online check-in.

 

Napomena: cijene se mogu s Diners karticom na rumbo.pt stranicama skinuti na 0€, dakle putovanje je potencijalno moguće i besplatno. Napominjemo da kupovina avio karata na rumbo stranicama za 0€ često nije prolazila no vrijedi pokušati.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Sve o kupovini jeftinih avio karata na ovim španjolsko/portugalskim stranicama detaljno smo objasnili u članku: Rumbo za početnike – korak po korak kako do jeftine avio karte.

Pula >> Brisel

Pula >> Brisel

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

8 komentara

  1. Ne znam da li sam ikada stigla da Vam kazem koliko Vas obožavam .Hvala što postojite ❤❤❤

  2. Jelena Perisic napisao:

    Do kada traje akcija?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *