SUPER CIJENA – kombinacija iz Milana u Japan + iz SAD-a u Beč za samo 294€! Put oko svijeta moguć već od 715€!

Sjećate se da smo obećali još više i još bolje prijedloge kako najbolje iskoristiti aktualne ponude Iberie i British Airwaysa. Danas imamo jedan od tih prijedloga, samo na vašim Tripologia stranicama. Nakon prijedloga za posjetu Meksiku i Sjedinjenim Američkim Državama te one za Japan i Kinu danas idemo još dalje – pronašli smo za vas jeftin put oko svijeta!

Već spomenuta alijansa Iberie i British Airwaysa nudi suludo niske cijene za pojedine open-jaw kombinacije iz Milana u Tokio te iz SAD-a u Beč, cijene kreću od nevjerovatnih 294€! Ključ je u tome da letite iz Milana u Tokio, povratak je iz SAD-a u Beč, birajte iz Chicaga, Los Angelesa ili Miamia…potencijalno i iz drugih gradova.

Za vas smo pronašli sljedeće kombinacije:

Milano >> Tokio + Chicago >> Beč

Milano >> Tokio + Chicago >> Beč

Milano >> Tokio + Los Angeles >> Beč

Milano >> Tokio + Los Angeles >> Beč

Milano >> Tokio + Miami >> Beč

Milano >> Tokio + Miami >> Beč

 

Uključite li u kalkulaciju i poveznice iz Tokia u SAD koje donosimo u nastavku put oko svijeta može biti vaš već od 715€!

 

Poveznice Tokio – Chicago

Najjeftiniju vezu Tokia i Chicaga nudi Hainan Airlines. Let s kratkim layover-om u Pekingu doći će vas 421€.

Cijela ruta: Milano >> Tokio >> Chicago >> Beč ukupno 715€

Tokio >> Chicago

Tokio >> Chicago

 

Želite li malo više od toga za nešto viši iznos možete dobiti višednevni boravak u Pekingu te tako posjetiti i Kinu. Cijena karte u tom slučaju raste na 468€ a broj dana boravka u Kini ovisi od vaše volje.

Cijela ruta: Milano >> Tokio >> Peking >> Chicago >> Beč ukupno 762€

Tokio >> Peking >> Chicago

Tokio >> Peking >> Chicago

 

Poveznice Tokio – Los Angeles

Najlakša i najjeftinija veza Tokia i Los Angelesa je kombinacija Euroatlantic Airwaysa i China Southern Airlinesa preko Seoula i Guangzhoua.

Cijela ruta: Milano >> Tokio >> Los Angeles >> Beč ukupno 770€

Tokio >> Los Angeles

Tokio >> Los Angeles

 

Želite li više od toga možete složiti i povoljnu kombinaciju preko Australije. Iz Tokia u Melbourne možete s Air Asiom za 219€. Iz Melbournea u Honolulu najpovoljniji let nudi Jetstar za 230€, za slične novce možete krenuti i iz drugih australskih gradova ukoliko želite. Iz Honolulua u San Diego možete s Hawaiian Airlinesom za 206€. U konačnici cijela veza Tokio – Melbourne – Honolulu – San Diego dođe 655€, dodate li na to prije spomenutu kombinaciju Milano – Tokio + Los Angeles – Beč za 300€ put oko svijeta s posjetom Japanu, Australiji, Havajima i Kaliforniji koštat će vas ukupno 955€. Odlična cijena za ovakvo putovanje zar ne. 🙂 Kombinaciju Milano – Tokio i Los Angeles – Beč u tom slučaju morat ćete produžiti, datuma ima dovoljno, na primjer u ovom slučaju dovoljno će biti za povratak iz LA odabrati 6.12.2016.

Cijela ruta: Milano >> Tokio >> Melbourne (ili Sydney) >> Honolulu >> San Diego — Los Angeles >> Beč ukupno 955€

Tokio >> Melbourne

Tokio >> Melbourne

Melbourne >> Honolulu

Melbourne >> Honolulu

Honolulu >> San Diego

Honolulu >> San Diego

 

Prijevoznici su Iberia i British Airways. Za poveznice od Japana do SAD-a prijevoznici su gore navedeni.

Ponuda je dostupna za letove tijekom jeseni/zime 2016/2017.

Karte možete pronaći na www.momondo.com stranicama.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

Aerodrom Milano - Malpensa (MXP)
www
Internet stranice aerodroma Milano – Malpensa.
Avion
Low-cost prijevoznik Easyjet povezuje Split do 12.09. i Dubrovnik do 31.08. s Milano Malpensa aerodromom. Cijene i termine provjerite na Easyjet stranicama. Low-cost prijevoznik Wizzair povezuje Budimpeštu s Milano Malpensa aerodromom svakodnevno tijekom cijele godine. Cijene i termine provjerite na Wizzair stranicama.
Automobil Automobil
Idete li autom do Milana trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje. Najpovoljniji low-cost parking možete pronaći na stranicama Parkvia, cijena kreće već od 19€ za 7 dana.
Autobus Autobus
Vrlo jeftine autobusne karte možete pronaći za putovanje iz Venecije do Milana s autobusnim prijevoznikom Flixbus. Odlučite li se na ovu opciju ovdje možete pročitati kako doći iz Hrvatske do Venecije.
Vlak Vlak
Trenitalia pokriva liniju Trieste Centrale – Milano Centrale sa gotovo 15 vlakova dnevno od čega 3 direktna a ostali s presjedanjem u Venezia Mestre. Najkraće putovanja traje od 3:44 sa brzim Freccia vlakovima, do nešto više od 5 sati s Intercity i regionalnim vlakovima. Cijena karte kreće već od 19 € po smjeru kupite li ju online unaprijed. Također karte je moguće kupiti i na stanici, u radno vrijeme na šalteru ili van njega na automatima ali cijena će biti viša na dan putovanja. Provjeriti red vožnje i kupiti karte možete na Trenitalia stranicama. Sve o vrstama vlakova i karata, kao i o uvjetima i načinu kupnje na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Kako doći iz Hrvatske do Trsta pročitajte ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Malpensa možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti.
Transfer na aerodrom
Aerodrom Malpensa nalazi se oko 40 km od Milana. Željezničku stanicu Milano Centrale i aerodrom Malpensa povezuju vlak Malpensa Express. Cijena karte je 12 / 18 € jednosmjerna/povratna, vlakovi kreću svakih pola sata a putovanje traje oko pola sata. Najjeftiniju poveznicu s Milano Centrale stanice do aerodroma Malpensa nudi autobusna kompanija Terravision, cijena karte po smjeru je 8€. Druge opcije su autobusne kompanije Airport bus express i Malpensa shuttle, cijena karte je 10 / 16 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje oko 50 minuta. Autobusi obje kompanije kreću svakih pola sata ispred stanice Milano Centrale. Više informacija i red vožnje pronaći ćete na priloženim linkovima gdje također možete kupiti i karte online.
Aerodrom-Malpensa

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *