JOŠ JEFTINIJE – Meksiko + SAD, kružna putovanja s polaskom iz Venecije u Cancun + New York, Miami ili Los Angeles već od 506€ ukupno

UPDATE – Objavljeno 08.07.2016.

Dobre vijesti, ponuda Iberie za double open-jaw letove u Meksiko i SAD sada je još jeftinija. Kombinacija Venecija – Cancun + New York – Beč je pojeftinila sa 386€ na 358€. Ista kombinacija s Chicagom sada je 355€ umjesto 398€, ona s uključenim Los Angelesom je 370€ umjesto 413€. Ove cijene postaju sve zanimljivije, vidjet ćemo hoće li i dalje padati. 🙂

Cancun + New York, ukupno 523€:

Cancun + Chicago, ukupno 506€:

Cancun + Los Angeles, ukupno 544€:

 

Cancun + New York, ukupno 523€:

Venecija >> Cancun -- New York >> Beč

Venecija >> Cancun — New York >> Beč

Cancun >> New York

Cancun >> New York

 

Cancun + Chicago, ukupno 506€:

Venecija >> Cancun -- Chicago >> Beč

Venecija >> Cancun — Chicago >> Beč

Cancun >> Chicago

Cancun >> Chicago

 

Cancun + Los Angeles, ukupno 544€:

Venecija >> Cancun -- Los Angeles >> Beč

Venecija >> Cancun — Los Angeles >> Beč

Cancun >> Los Angeles

Cancun >> Los Angeles


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 02.07.2016.

Ne znamo zašto je kombinacija Meksika i Sjedinjenih Američkih Država mnogima najpoželjnija honeymoon destinacija no čini se da je tako. Osim drage prijateljice koja je to poželjela dobili smo još nekoliko sličnih upita pa hajde da vidimo što se može napraviti po pitanju toga ove jeseni/zime.

Iberia trenutno nudi prihvatljive cijene za svoje letove iz Venecije u Meksiko i s povratkom iz SAD-a u Beč. Na primjer možete u Cancun s povratkom iz New Yorka za 386€, ako na to dodamo još jednosmjernu kartu iz Cancuna u New York ukupna cijena iznosi 540€. Slična cijena je i u kombinaciji Cancuna i Chicaga, ukupno 537€. Cancun i Los Angeles ukupno dođu 590€. Slične ili nešto više cijene se mogu dobiti i za letove u Mexico City.

Napomena: Prije putovanja učlanite se u Avios program i skupljajte nagradne milje, mogu vam dobro doći za neko buduće putovanje. 🙂

Cancun + New York, ukupno 540€:

Cancun + Chicago, ukupno 537€:

Cancun + Los Angeles, ukupno 590€:

Prijevoznici su Iberia i Volaris ili United Airlines.

Ponuda je dostupna za letove od 9. mjeseca 2016. do 3. mjeseca 2017.

Karte možete pronaći na www.momondo.com stranicama.

 

Cancun + New York, ukupno 540€:

Venecija >> Cancun -- New York >> Beč

Venecija >> Cancun — New York >> Beč

Cancun >> New York

Cancun >> New York

 

Cancun + Chicago, ukupno 537€:

Venecija >> Cancun -- Chicago >> Beč

Venecija >> Cancun — Chicago >> Beč

Cancun >> Chicago

Cancun >> Chicago

 

Cancun + Los Angeles, ukupno 590€:

Venecija >> Cancun -- Los Angeles >> Beč

Venecija >> Cancun — Los Angeles >> Beč

Cancun >> Los Angeles

Cancun >> Los Angeles

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Aerodrom Venecija - Marco Polo (VCE)
www
Internet stranice aerodroma Venecija – Marco Polo.
Avion
Low-cost prijevoznik Volotea povezuje Split s Venecijom (Marco Polo) sezonski od 01.06. do 01.10. dva puta tjedno, ponedjeljkom i četvrtkom. Cijene i termine provjerite na Volotea stranicama.
Automobil Automobil
Idete li autom do Venecije trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje. Najpovoljniji low-cost parking možete pronaći na stranicama Parkvia, cijena kreće već od 29€ za 7 dana.
Autobus Autobus
Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Veneciju (Mestre) iz Zagreba već od 282 / 423 kn jednosmjerna/povratna, iz Pule od 170 / 255 kn, iz Rovinja ili Poreča od 150 / 225 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
Flixbus također nudi brz i jeftin prijevoz do Venecije, cijene iz Zagreba kreću već od 9€ po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Marco Polo možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 19,84 € po smjeru.
Vlak Vlak
Trenitalia pokriva liniju Trieste Centrale – Venezia Mestre sa gotovo 50 vlakova dnevno, sa polaskom na svakih 10 minuta do najviše sat vremena. Nešto manji broj vlakova ide do Piazzale Roma u starom dijelu Venecije. Putovanja traje od 1:24 sa brzim Freccia vlakovima, do nešto manje od 3 sata s regionalnim. Cijena karte kreće već od 9 € po smjeru. Karte možete kupiti online unaprijed za brze vlakove a najviše 8 dana prije polaska za regionalne vlakove. Također karte je moguće kupiti i na stanici, u radno vrijeme na šalteru ili van njega na automatima. Provjeriti red vožnje i kupiti karte možete na Trenitalia stranicama. Sve o vrstama vlakova i karata, kao i o uvjetima i načinu kupnje na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Kako doći iz Hrvatske do Trsta pročitajte ovdje.
Transfer na aerodrom
Aerodrom Marco Polo nalazi se oko 8 km od Venecije. Željezničku stanicu Mestre u novom dijelu Venecije i aerodrom Marco Polo povezuju autobusi kompanija ATVO i ACTV. Istim kompanijama možete stići i do Piazzale Roma u starom dijelu grada. ACTV linije 15 ili 25 i ATVO Mestre Express voze do Mestre željezničke stanice, ACTV linije 5 ili 35 i ATVO Venezia Express voze do Piazzale Roma u starom dijelu grada. Autobusi polaze ispred Mestre željezničke stanice, 50-tak metara od glavnog izlaza na desno. Cijena karte s Mestre željezničke stanice je 8 / 15 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje 17 minuta. Cijena karte s Piazzale Roma je također 8 / 15 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje 20 – 25 minuta. Više informacija i red vožnje pronaći ćete na priloženim linkovima.
Aerodrom-Marco-Polo

You may also like...

2 komentara

  1. Livio Vagabondo napisao:

    flixbus.it vozi iz TS za Mestre FS za 5€ najcesce. 2 h. Mozete to dodati u Kako doci do VCE.

    • Tripologia napisao:

      Livio Vagabondo hvala na napomeni. Znamo da bi trebali napraviti jedan update tog dijela, ima još ponešto za dodati no nikako da se uhvatimo toga.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *