SUPER CIJENA – Japan + Kina, open-jaw karte iz Milana u Tokio i s povratkom iz Pekinga, Šangaja ili Hong Konga u Beč za samo 289€!

Iberia i British Airways već tradicionalno u ovo doba godine daje lude cijene za svoje jesensko/zimske letove diljem svijeta. Prije nekoliko dana smo vam već predstavili kombinacije Iberie/BA za Meksiko + SAD a danas idemo na posve drugu stranu svijetu.

U današnjem članku predlažemo vam double open-jaw karte s polaskom iz Milana u Japan te s povratkom iz Kine u Beč. Cijena kreće od mega-super-ajoj-dobar-deal 289€! 😉 Bio error fare ili samo odlična ponuda svejedno je, glavno da se jeftino putuje. U Japanu cilj nam je Tokio a u Kini možete birati između Pekinga, Šangaja ili Hong Konga (moguće i drugo). U pitanju su open-jaw karte, Japan i Kinu morat ćete sami povezati no to ne bi trebao biti nikakav problem niti veliki trošak.

Za sada toliko…no dolazi još sličnih prijedloga za vas, kako bi rekle kolege iz filmske industrije “To be continued”… 😉

Napomena: Prije putovanja učlanite se u Avios program i skupljajte nagradne milje, mogu vam dobro doći za neko buduće putovanje. 🙂

Prijevoznici su Iberia i British Airways.

Ponuda je dostupna za letove tijekom jeseni/zime 2016/2017.

Karte možete pronaći na www.momondo.com stranicama.

Pogledajte i aktualnu ponudu Meksiko + SAD, kružna putovanja s polaskom iz Venecije u Cancun + New York, Miami ili Los Angeles već od 506€ ukupno.

Inpiraciju za putovanje u Japan i Kinu možete potražiti u našim putopisima s Dalekog Istoka.

Milano >> Tokio -- Peking >> Beč

Milano >> Tokio — Peking >> Beč

Milano >> Tokio -- Šangaj >> Beč

Milano >> Tokio — Šangaj >> Beč

Milano >> Tokio -- Hong Kong >> Beč

Milano >> Tokio — Hong Kong >> Beč

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

13 komentara

 1. moze li se kako spojiti iz japana do australije uz slicnu cijenu?

  • Tripologia napisao:

   Marijan Batković nema baš ovakvih kombinacija. Pogledaj Jetstar ili Air Asiu iz Japana u Australiju, ima npr. Tokio-Cairns za 169€. Iz Australije u Kinu opet Air Asia, oko 200€. Pronjuškaj po skyscanneru.

 2. Leo Bartolec napisao:

  Ana Marija Ilić

 3. Milos Gvozdic napisao:

  Jovana Stjepanovic putuj igumane 🙂

 4. Jelena Vukovic napisao:

  Wow Božović Bojana

 5. Erik Perčić napisao:

  Valentino ti te ricordi kos ga sucesso ultima volta ke lavoravo in amerika e go visto una roba kusi…. … ..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *