PONOVO – Köln, direktan let iz Rijeke, povratno za samo 40€

UPDATE – Objavljeno 06.09.2017.

Ponovo u ponudi, iz Rijeke u Köln za 40€ povratno! Novost je da će Eurowings ove godine održavati direktnu liniju iz Rijeke u Köln tijekom cijele godine a povratni letovi u zimskim mjesecima mogu se kupiti po cijeni od 40€. Termina po akcijskim cijenama ima dovoljno za letove tijekom 12. mjeseca 2017. te 1. i 2. mjeseca 2018. Dobra ideja za kratki city break ove zime.

Rijeka >> Köln >> Rijeka

Rijeka >> Köln >> Rijeka


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 04.08.2017.

Njemačka low-cost avio kompanija Eurowings (Germanwings) trenutno nudi akcijske cijene svojih letova, izdvajamo let iz Rijeke u Köln, cijena karte u jednom smjeru je 19,99€ odnosno 39,98€ povratno. Odlična cijena za kratki city break u Köln i njegovu okolicu.

Köln se nalazi na zapadu Njemačke na rijeci Rajni i najveći je grad gusto naseljene regije Ruhr. Veći gradovi u blizini su: Bonn, Bornheim, Leverkusen, Solingen i Düsseldorf. Povijesna jezgra Kölna je bila razorena u 2. svj. ratu, ali je kasnije obnovljena. Najprepoznatljiviji simbol Kölna je katedrala u gotičkom stilu a to je ujedno i jedna od najpoznatijih njemačkih katedrala, upisana je na listu svjetske kulturne baštine UNESCO-a. Osim katedrale prepoznatljiv je i most preko Rajne – Hohenzollernbrücke. Grad je poznat kao mjesto nastanka kolonjske vode i postoji muzej posvećen njoj.

Prijevoznik je njemačka low-cost avio kompanija Eurowings.

U cijenu je uključen jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 23 cm, težine do 8 kg, i još jedna manja torba, npr. žensku torba, ručna torbica ili shoping vrećica do dimenzija 40 x 30 x 10 cm.

Po akcijskim cijenama moguće je pronaći letove tijekom 12. mjeseca 2017. i 1. mjeseca 2018. godine.

Karte po akcijskim cijenama možete kupiti do nedjelje 06.08.2017.

Karte možete kupiti direktno na Eurowings stranicama.

Rijeka >> Köln >> Rijeka

Rijeka >> Köln >> Rijeka

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

12 komentara

  1. Mirjana Renić napisao:

    Laura Renić Valentina Čančar

  2. Zdravko Mamić napisao:

    Siri Pršut ajde doma z zajebancije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *