UPDATE – Dominikanska Republika, s Iberiom za Santo Domingo već od 386€

UPDATE – Objavljeno 03.08.2014.

Ponovo možemo u Dominikansku Republiku s Iberiom. Cijene nisu baš sjajne kao u trenutku kada smo prvi put objavili članak ali i sada su prhvatljive. Želite li odmor na rajskim plažama Kariba razmislite o ovoj ponudi. Nove cijene slijede:

Valencia, Malaga, Bilbao >> Santo Domingo >> Brisel   386€ (direktan link)
Barcelona >> Santo Domingo >> Brisel   396€ (direktan link)

Valencia >> Santo Domingo >> Brisel

Valencia >> Santo Domingo >> Brisel

Barcelona >> Santo Domingo >> Brisel

Barcelona >> Santo Domingo >> Brisel

 

Želite obići i Brazil i još jednu južnoameričku zemlju, Argentinu, Kolumbiju, Boliviju, Čile ili Peru? Pogledajte drugu našu ponudu: Nova Akcija Iberie, posjetite Brazil zajedno sa Argentinom, Kolumbijom, Bolivijom, Čileom ili Peruom već od 294€.

Želite detaljnije obići samo Brazil? Pogledajte drugu našu ponudu: Nova Akcija Iberie, Brazil – Sao Paulo, Rio, Brazilija, Iguazu, Salvador već od 335€.

Želite cijeli paket za Dominikansku Republiku? Uključeni svi prijevozi i smještaj 9 dana u Dominikanskoj Republici Kao i jedan dan u Velansiji i Briselu pogledajte naš paket: Karibi, kompletan paket za Dominikansku Republiku, 9 noći plus po jedan dan u Valensiji i Briselu, avio karte i smještaj već od 576€ po osobi.

 


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 23.07.2014.

Današnja ponuda za Dominikansku Republiku je slična onoj jučerašnjoj Iberie za Brazil, Argentinu, Čile, Peru i Ekvador. Opet je riječ o open jaw avio kartama Iberie, opet su cijene vrlo pristupačne, opet je polazak iz Španjolske a povratak u Brisel. Danas vas vodimo u Santo Domingo, glavni i najveći grad Dominikanske Republike, ujedno i najveći grad na cijelim Karibima.

Razlika u odnosu na jučerašnje ponude je u tome što je grad dolaska i grad odlaska isti – Santo Domingo. Druga razlika je što ponuda ima nešto veću dostupnost, karte po akcijskoj cijene možete pronaći od 01.09. do 30.11.2014.

Polazak su za ove cijene mora biti iz Španjolske, birajte između Valencie, Malage ili Bilbao-a po cijeni od 317€. Polasci iz Barcelone su skuplji za svega 10€. Povratak je u Brisel. U cijenu su uključene sve takse i prtljaga do 23 kg.

Valencia, Malaga, Bilbao >> Santo Domingo >> Brisel   317€ (direktan link)
Barcelona >> Santo Domingo >> Brisel   327€ (direktan link)

Prijevoznik je španjolska nacionalna avio kompanija Iberia.

Ponuda je dostupna za letove u 9., 10. i 11.mjesecu 2014.

Karte najjeftinije možete kupiti na stranicama www.budgetair.ie.

Kako do Španjolske i natrag iz Brisela? Najjeftinije je Ryanairom.
Do Valencie možete iz Trsta do 24.10. Iz Brisela u Trst ili u Zadar do 04.11., u Pulu do 24.10. ili u Rijeku do 29.09.2014.
Iz Venecije možete tijekom cijele godine. Za Barcelonu svaki dan, za Valenciu utorkom i subotom, iz Brisela svaki dan. Karte se mogu pronaći već za 20€ po smjeru, više informacija potražite na www.ryanair.com.

Želite li u Južnu Ameriku? Pogledajte druge dostupne destinacije po akcijskim cijenama Iberie: Južna Amerika na rasprodaji! Brazil, Argentina, Čile, Peru i Ekvador, Iberiom već od 319€.

 

Valencia, Malaga, Bilbao >> Santo Domingo >> Brisel

Valencia, Malaga, Bilbao >> Santo Domingo >> Brisel

Barcelona >> Santo Domingo >> Brisel

Barcelona >> Santo Domingo >> Brisel

You may also like...

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *