UPDATE – Karibi, kompletan paket za Dominikansku Republiku, 9 noći plus po jedan dan u Valensiji i Briselu, avio karte i smještaj već od 576€ po osobi

UPDATE – Objavljeno 03.08.2014.

Prije 3 dana smo objavili ovaj paket za Dominikansku Republiku. Onda je, nažalost, preko noći cijena leta Iberie otišla u nebo što je i cijenu paketa podiglo u nepoželjne visine pa sam i odustao od objave istog na Facebooku. Danas je cijena leta opet pala, ne na početnu razinu ali dovoljno nisko da bi zaslužilo objavu na Tripologia stranicama. Trenutna cijena leta Valencia-Santo Domingo-Brisel je 386€, opet OK iako je početna cijena bila 317€ a u trenutku objave paketa 349€. Nakon muka s Iberiom evo nama paketa na sunce dana.

Sve ostaje isto osim nove cijene leta Iberie.

Valencia, Malaga, Bilbao >> Santo Domingo >> Brisel 386€ (direktan link)

Valencia >> Santo Domingo >> Brisel

Valencia >> Santo Domingo >> Brisel

 

Ukupna, nova kalkulacija je sada:

Ukupno: 31€ + 386€ + 20€ + 139€ (polovica ukupnog smještaja) = 576€ ili nešto manje od 4.400 kn po osobi

 


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 31.07.2014.

Nakon paket aranžmana za Pariz sada predlažemo nešto ozbiljnije – idemo na Karibeeeee! Tko bi odolio karipskim otocima, zemlji imena Dominicana, gradu Santo Domingo i ljetovalištu sa beskrajnim pješčanim plažama i imena Boca Chica. Ma moram vam postaviti link na slike, govore više od tisuću riječi. I požurite sa kupovinom, ponuda Iberie mogla bi isteći vrlo brzo.

Dominican-RepublicPaket je opet na bazi dvije osobe. Ukupna cijena svih letova i hotela za 9 dana Kariba i po jedan dan Valansije i Brisela iznosi 1.077€ ili 539€ po osobi. To je oko 4.100 kn po osobi. Trebam li spomenuti da bi sličan paket u nekoj od agencija koštao barem tri puta više. Dakle zaključak je jasan – uvijek pokušajte sami organizirati svoje putovanje. Tripologia će vam pomoći u tome! 🙂

 

Avio karte

Za let ćemo iskoristiti još uvijek aktualnu ponudu Iberie objavljenu prije nekoliko dana na našim stranicama: Dominikanska Republika, s Iberiom za Santo Domingo već od 317€. Sada su cijene više za tridesetak eura nego u trnutku prve objave ali i dalje više nego povoljne. Kartu ćemo sada platiti 349€ a raspoloživost je odlična.

Valencia >> Santo Domingo >> Brisel   349€ (direktan link)

Valencia >> Santo Domingo >> Brisel

Valencia >> Santo Domingo >> Brisel

Ponuda je dostupna za letove u 9., 10. i 11.mjesecu 2014. Ja sam kao primjer uzeo datum polaska 27.09. a povratka 06.10. Vi, naravno, datume prilagodite svojim željama i potrebama, dostupnost je vrlo dobra i vjerujem da nećete imati problema sa pronalaženjem karte.

U cijenu karte su uključene sve takse i po osobi jedan komad checkirane prtljage do 23 kg te još jedan komad cabin prtljage dimezija do 56cm x 45cm x 25cm.

Do Valensije ćemo Ryanairom iz Trsta za 31€ kao i natrag iz Brisela za 20€. Iz Brisela se možete vratiti i u Pulu ili Zadar također za 20€. Najbolju kombinaciju za sebe potražite na stranicama http://www.ryanair.com/hr/.

Trst >> Valencia   31€
Brisel >> Trst, Pula ili Zadar   20€

Trst >> Valencia

Trst >> Valencia

Brisel >> Trst

Brisel >> Trst

Napominjemo da je u cijenu za Ryanair letove uključena samo ručna prtljaga težine do 10 kg i veličine 55 x 40 x 20. Uz to, prema novim Ryanair pravilima od ove godine možete besplatno u kabinu unijeti još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20. Više o Ryanair novim pravilima te kako pronaći najjeftiniju kartu na njihovim web stranicama pročitajte u našem članku Ryanair objavio novi, unaprijeđen website. U cijenu karte su uključene sve takse.

Karte kupujete na stranicama www.ryanair.com. Datume polaska i povratka prilagodite svojim potrebama, najlakše ćete pronaći karte u novom “Fare finder-u”.

 

Smještaj

Valencia:
Za odlazak smo odlučili uzeti jedno noćenje. Pošto u Valensiju stižemo popodne a let za Santo Domingo je sutradan rano ujutro u 6:35 noćenje je nužno. Naravno mogli biste prespavati tu noć i na aerodromu, tih nekoliko sati do jutra i uštediti još novaca, kao pravi backpackeri ali mi ćemo se ipak počastiti hotelom koji čak i nije skup i nema potrebe za tolikim odricanjem. Odabrali smo hotel na samom aerodromu što je dobra ideja zbog ranojutarnjeg leta, ali svejedno stignete otići do grada i provesti barem večer u njemu. Hotel košta 27€ za jednu noć i dvije osobe.

Valencia, Travelodge Valencia Aeropuerto 1 noć, 26.09.-27.09.   27€ (link na ponudu hotela)

Valencia, Travelodge Valencia Aeropuerto 1 noć

Valencia, Travelodge Valencia Aeropuerto 1 noć

Noćenje u Valensiji možete izbjeći, let za Santo Domingo u našem slučaju je ranojutarnji ali nekim drugim danima je kasno popodnevni što otvara mogućnost dolaska i odlaska u istom danu. Ja ipak mislim da je ovo nepotreban rizik ali ako želite provjerite sami mogućnosti. Sa druge strane boravak u Valensiji možete i produžiti. Ako niste već bili u gradu predlažem da u grad dođete 2-3 dana ranije i iskoristite priliku za obilazak. Razdoblje između dolaska u Valensiju i odlaska za Santo Domingo sami prilagodite svojim potrebama.

 

Dominikanska republika:
U zavisnosti da li vas više zanimaju grad, povijest i kultura ili uživanje na pješčanim plažama ovisi i gdje ćete odabrati svoj hotel. Ja vam ovdje dajem prijedloge za obe mogućnosti. Prva opcija su plaže, navodim dva hotela, oba sa solidnim ocjenama i lokacijama. Druga opcija je sam grad Santo Domingo. A možda se odlučite boravak i podijeliti na obje opcije što i ne zvuči loše, opet datume prilagodite svojim željama.

Boca Chica, Bocachica Beach Hotel 9 noći, 27.09. – 06.10.   198€ (link na ponudu hotela)
Boca Chica, Cocos Village 9 noći, 27.09. – 06.10.   318€ (link na ponudu hotela)
Santo Domingo, Casa Conde Hotel Boutique 9 noći, 27.09. – 06.10.   244€ (link na ponudu hotela)

Boca Chica, Bocachica Beach Hotel 9 noći

Boca Chica, Bocachica Beach Hotel 9 noći

Boca Chica, Cocos Village 9 noći

Boca Chica, Cocos Village 9 noći

Santo Domingo, Casa Conde Hotel Boutique 9 noći

Santo Domingo, Casa Conde Hotel Boutique 9 noći

 

Brisel:
Noćenje u Briselu je ujedno i najskuplje na cijelom putovanju što nimalo ne čudi. Ja sam odabrao jedno noćenje za 52€ za dvije osobe. Opet kao i u Valensiji, ako niste bili u Briselu predlažem da produžite boravak ako imate mogućnosti. Kasniji let lako ćete pronaći prema Trstu ili prema Puli i Zadru ako se vraćate prije kraja 10-og mjeseca.

Brisel, Condo Gardens Brussels Aparthotel 1 noć, 07.10. – 08.10.   52€ (link na ponudu hotela)

Brisel, Condo Gardens Brussels Aparthotel 1 noć

Brisel, Condo Gardens Brussels Aparthotel 1 noć

Svi navedeni hoteli na svim destinacijama su prosječnih cijena i dobrih ocjena, o tome sam vodio računa. Naravno vi potražite ono što vama više odgovara po cijeni, kvaliteti i lokaciji. Pretragu najbolje započeti na www.hotelscombined.com i www.booking.com.

 

Ukupno

Avion:
Ryanair Trst-Valensija 31€ po osobi, 62€ za dvije osobe
Open jaw karta Valencia-Santo Domingo-Brisel 349€ po osobi, 698€ za dvije osobe
Ryanair Brisel-Trst 20€ po osobi, 40€ za dvije osobe

Smještaj:
Valencia, Travelodge Valencia Aeropuerto, 26.09.-27.09., 1 noć 27€
Boca Chica, Bocachica Beach Hotel 9 noći, 27.09. – 06.10. 198€
Brisel, Condo Gardens Brussels Aparthotel 1 noć, 07.10. – 08.10. 52€

Ukupno: 31€ + 349€ + 20€ + 139€ (polovica ukupnog smještaja) = 539€ ili oko 4.100 kn po osobi

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *