Error fare! Južna Amerika – Argentina, Brazil, Čile i Kolumbija, povratne karte iz Milana već od 234€

Netko gadno brlja sa cijenama ovih dana! Evo nam još jedan error fare za Južnu Ameriku. Ovaj puta u pitanju su letovi TAM-a a destinacije diljem kontinenta, od Kolumbije preko Brazila i Čilea do Argentine. Cijene kreću već od 234€ za povratnu kartu iz Milana. Ukoliko vas zanimaju putovanja u Južnu Ameriku požurite, ovo sigurno neće dugo trajati.

Najbolju ponudu možete pronaći za Ushuaiu, najjužniji grad na svijetu i vrata prema Antartici. povratnu kartu možete kupiti za nevjerovatnih 234€, ako znamo da su redovne cijene letova za ovaj grad po nekoliko puta više biće nam jasno da je u pitanju očita greška. U glavni grad Argentine možete letjeti za odličnih 260€. U Brazilu je ponuda velika, jeftine povratne karte možete kupiti za Recife, Salvador, Natal, Manaus, Rio de Janeiro…cijene kreću već od 248€. U glavni grad Čilea stignete za i dalje odličnih 384€, u Kolumbiju za 390€.

Argentina:

Brazil:

Čile:

Kolumbija:

Važna napomena! U pitanju je error fare, dakle greška u cijeni kakve se povremeno događaju no postoji velika vjerovatnoća da će vam karta biti izdana a putovanje priznato. Ukoliko kartu otkažu ili ju niti ne izdaju novac vam mora biti vraćen. Ako ste spremni malo rizikavati za jeftino putovanje u Južnu Ameriku vrijedi probati. Nakon kupnje pričekajte potvrdu karte i ne preduzimajte sljedeće korake, ne kontaktirajte agenciju ili prijevoznika niti ne rezervirajte dodatne letove ili smještaje barem nekoliko narednih dana.

Prijevoznik je TAM.

Ponuda je dostupna za letove od 11. mjeseca 2015. do 3. mjeseca 2016.

Karte možete pronaći na www.momondo.it stranicama. Predlažem da za kupnju odaberete lastminute.it stranice, cijene kod njih su nešto više ali stvar funkcionira sve do koraka za unos kartice.

 

Argentina:

Milano >> Ushuaia >> Milano

Milano >> Ushuaia >> Milano

Milano >> Buenos Aires >> Milano

Milano >> Buenos Aires >> Milano

 

Brazil:

Milano >> Recife >> Milano

Milano >> Recife >> Milano

Milano >> Salvador >> Milano

Milano >> Salvador >> Milano

Milano >> Natal >> Milano

Milano >> Natal >> Milano

Milano >> Manaus >> Milano

Milano >> Manaus >> Milano

Milano >> Rio de Janeiro >> Milano

Milano >> Rio de Janeiro >> Milano

 

Čile:

Milano >> Santiago de Chile >> Milano

Milano >> Santiago de Chile >> Milano

 

Kolumbija:

Milano >> Bogota >> Milano

Milano >> Bogota >> Milano

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Aerodrom Milano - Malpensa (MXP)
www
Internet stranice aerodroma Milano – Malpensa.
Avion
Low-cost prijevoznik Easyjet povezuje Split do 12.09. i Dubrovnik do 31.08. s Milano Malpensa aerodromom. Cijene i termine provjerite na Easyjet stranicama. Low-cost prijevoznik Wizzair povezuje Budimpeštu s Milano Malpensa aerodromom svakodnevno tijekom cijele godine. Cijene i termine provjerite na Wizzair stranicama.
Automobil Automobil
Idete li autom do Milana trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje. Najpovoljniji low-cost parking možete pronaći na stranicama Parkvia, cijena kreće već od 19€ za 7 dana.
Autobus Autobus
Vrlo jeftine autobusne karte možete pronaći za putovanje iz Venecije do Milana s autobusnim prijevoznikom Flixbus. Odlučite li se na ovu opciju ovdje možete pročitati kako doći iz Hrvatske do Venecije.
Vlak Vlak
Trenitalia pokriva liniju Trieste Centrale – Milano Centrale sa gotovo 15 vlakova dnevno od čega 3 direktna a ostali s presjedanjem u Venezia Mestre. Najkraće putovanja traje od 3:44 sa brzim Freccia vlakovima, do nešto više od 5 sati s Intercity i regionalnim vlakovima. Cijena karte kreće već od 19 € po smjeru kupite li ju online unaprijed. Također karte je moguće kupiti i na stanici, u radno vrijeme na šalteru ili van njega na automatima ali cijena će biti viša na dan putovanja. Provjeriti red vožnje i kupiti karte možete na Trenitalia stranicama. Sve o vrstama vlakova i karata, kao i o uvjetima i načinu kupnje na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Kako doći iz Hrvatske do Trsta pročitajte ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Malpensa možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti.
Transfer na aerodrom
Aerodrom Malpensa nalazi se oko 40 km od Milana. Željezničku stanicu Milano Centrale i aerodrom Malpensa povezuju vlak Malpensa Express. Cijena karte je 12 / 18 € jednosmjerna/povratna, vlakovi kreću svakih pola sata a putovanje traje oko pola sata. Najjeftiniju poveznicu s Milano Centrale stanice do aerodroma Malpensa nudi autobusna kompanija Terravision, cijena karte po smjeru je 8€. Druge opcije su autobusne kompanije Airport bus express i Malpensa shuttle, cijena karte je 10 / 16 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje oko 50 minuta. Autobusi obje kompanije kreću svakih pola sata ispred stanice Milano Centrale. Više informacija i red vožnje pronaći ćete na priloženim linkovima gdje također možete kupiti i karte online.
Aerodrom-Malpensa

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *