UPDATE – Chicago, povratne karte Air Berlina iz Minhena za 300€

UPDATE – Objavljeno 29.11.2015.

Podsjećamo vas da Air Berlin još uvijek nudi vrlo dobre cijene za povratne avio karte s polaskom iz nedalekog Minhena u Chicago. Povratnu kartu možete Pronaći na Momondo stranicama za 300€ ili ako želite direktno na Air Berlin stranicama za 324€.

Ponuda je dostupna za brojne letove u periodu od 12. mjeseca 2015. do 4. mjeseca 2016.

Minhen >> Chicago >> Minhen, na momondo.de stranicama

Minhen >> Chicago >> Minhen, na momondo.de stranicama

Minhen >> Chicago >> Minhen, na Air Berlin stranicama

Minhen >> Chicago >> Minhen, na Air Berlin stranicama


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 01.10.2015.

Air Berlin trenutno nudi vrlo dobre cijene za povratne avio karte s polaskom iz Minhena u Chicago. Povratnu kartu možete kupiti za 315€ preko Momondo stranica ili 350€ direktno na Air Berlin stranicama.

Prijevoznik je Air Berlin.

U cijenu je uključena checked prtljaga do 23 kg i ručna prtljaga do dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Svi letovi imaju kratko presjedanje u Berlinu.

Ponuda je dostupna za brojne letove u periodu od 11. mjeseca 2015. do 2. mjeseca 2016.

Karte najjeftinije možete kupiti na stranicama www.momondo.com.

Kako do Minhena? Lako možete doći autobusom iz Zagreba već od 199 kn po smjeru ili 445 kn povratna karta, sve cijene provjerite ovdje. Autobusi kreću tri puta dnevno, putovanje traje 7 i pol sati a detalje pogledajte na www.panturist.hr/icbus.

Minhen >> Chicago >> Minhen

Minhen >> Chicago >> Minhen

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *