ISTEKLO – Havaji, povratne avio karte British Airwaysa iz Pariza ili Amsterdama već od 389€

UPDATE – Objavljeno 11.09.2015.

ISTEKLO! Nažalost ponuda je istekla. Čestitamo svima koji su uspjeli kupiti karte! 😀


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 10.09.2015.

British Airlines trenutno nudi vrlo povoljne letove na Havaje s polaskom iz Pariza ili Amsterdama. U pitanju je najvjerovatnije error fare, postoji mogućnost da vam karte budu otkazane nakon kupovine, prije konačne potvrde ne poduzimajte nikakve sljedeće korake kao npr. kupovinu dodatnih letova ili rezervaciju smještaja.

Letovi su mogući na nekoliko havajskih aerodroma, vi odaberite otok koji želite. Cijena povratne karte kreće već od 389€, ovdje donosino cijene za Honolulu, Konu i Kahului sa polascima iz Pariza. Po jednakoj cijeni polasci su mogući i iz Amsterdama ako vam tako više odgovara.

Prijevoznik je British Airlines.

Ponuda je dostupna za određene letove od 10. mjeseca 2015. do 6. mjeseca 2016.

Karte možete kupiti na stranicama www.momondo.com.

Pariz >> Honolulu >> Pariz

Pariz >> Honolulu >> Pariz

Pariz >> Kona >> Pariz

Pariz >> Kona >> Pariz

Pariz >> Kahului >> Pariz

Pariz >> Kahului >> Pariz

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

1 Response

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *