Sardinija, kompletan paket s polaskom iz Trsta, 4 noćenja, avion + smještaj samo 68€ po osobi

Danas vam predlažemo još jedan jednostavan i jeftin prijedlog za lagani jesenski odmor. Nakon Malte danas idemo na Sardiniju. Kompletan paket, povratna avionska karta i 4 noćenja su vaši za samo 68€ ili oko 520 kn po osobi. Na to trebate uračunati još prijevoz do Trsta što najviše ovisi od mjesta sa kojeg polazite iz Hrvatske i od vrste prijevoza. Detaljne upute kako doći do aerodroma Trst i po kojoj cijeni pronaći ćete na dnu ove stranice.

Što se smještaja tiče dole je naveden jedan od privatnih smještaja sa www.booking.com stranica sa dobrim ocjenama no punuda je velika i lako ćete pronaći ono što vama najviše odgovara. Želite li cijeli stan za sebe pogledajte ponudu na Airbnb, ako niste već registrirani ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite 18€ na cijenu vašeg sljedećeg smještaja.

 

Avio karte

Za letove ćemo iskoristiti dobro nam poznati Ryanair. Ovdje vam donosimo cijene direktno na Ryanair stranicama ali predlažemo da ih kupujete na rumbo.pt stranicama, imate li Diners karticu i iskoristite li aktualni kod za popust na način opisan u našem članku ovdje karte ćete dobiti znatno jeftinije.

Letimo iz Trsta s aerodroma Ronchi dei Legionari direktno na Sardiniju. U ovom primjeru polazak je 19.10., povratak 23.10. no želite li putovati u neke druge datume lako ćete pronaći karte po istim ili sličnim cijenama. Cijena povratne karte direktno na Ryanair stranicama po osobi iznosi 41€. Ipak možete proći jeftinije kupujete li karte na rumbo.pt stranicama, istu tu kartu s Diners karticom i uz kod za popust platit ćete samo 12€ po osobi.

Kupovina na rumbo.pt stranicama s Diners karticom i uz kod za popust:

 • Trst >> Alghero >> Trst 12€

Ukupno: 12€ po osobi, 24€ za dvoje

Trst >> Alghero >> Trst, na rumbo.pt stranicama

Trst >> Alghero >> Trst, na rumbo.pt stranicama

Kako doći do popusta? ono što morate napraviti je otvoriti stranicu pt.beruby.com te preko nje otvoriti rumbo.pt stranicu u novom prozoru, postupak je detaljno opisan u članku ovdje. Nakon toga napravite pretragu koju želite i u drugom koraku, nakon što odaberete let, unesite kod koji ćete pronaći u našem članku Rumbo.pt kod za 17€ popusta na sve avio karte. Napravite li sve korake ispravno kod za popust bi morao obračunati popust od 17€. Ukoliko budete imali problema otvorite novi private browsing prozor i ponovite sve korake.

 

Kupovina direktno na Ryanair stranicama:

Ukupno: 41€ po osobi, 82€ za dvoje

Trst >> Alghero >> Trst, na Ryanair stranicama

Trst >> Alghero >> Trst, na Ryanair stranicama

Napominjemo da je u cijenu za Ryanair letove uključena samo ručna prtljaga težine do 10 kg i veličine 55 x 40 x 20. Uz to možete besplatno u kabinu unijeti još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20. Više o Ryanair novim pravilima te kako pronaći najjeftiniju kartu na njihovim web stranicama pročitajte u našem članku Ryanair objavio novi, unaprijeđen website. U cijenu karte su uključene sve takse.

Već vam je vjerovatno poznato kako doći do popusta na cijenu avio karte kupovinom na određenim španjolskim/portugalskim stranicama, treba li vam podsjetnik više o tome pročitajte u našem članku ovdje.

Predlažem da cijene za datume koje želite provjerite na Ryanaiar stranicama, karte ćete najlakše pronaći u njihovom “Fare finder-u“. Nakon što ste složili svoju željenu kombinaciju karte možete jeftinije kupiti na www.rumbo.pt, plaćanje je s Diners karticom.

Ukupno avioni: 12€ po osobi, 24€ za dvoje

 

Smještaj

Danas predlažemo jedan privatni smještaj, u pitanju je dvokrevetna soba s dijeljenim kupatilom a možete ju dobiti za samo 112€ 4 noćenja za dvije osobe.

 • Alghero, Alghero 4u Self Catering, 4 noćenja, dvokrevetna soba s dijeljenim kupatilom, 19.10. – 23.10.2015., 112€ za dvije osobe
Alghero hotel

Alghero hotel

 

Predloženi smještaj je samo za primjer. Želite li nešto drugo provjerite ponudu na www.booking.com, www.hotelscombined.com ili www.airbnb.com stranicama. Ako niste već registrirani na Airbnb ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite 18€ na cijenu vašeg sljedećeg smještaja.

Ukupno smještaj: 112€ ukupno za dvije osobe ili 56€ po osobi

 

Ukupno

Avion:

 • Trst >> Alghero >> Trst 24€ za dvije osobe

Smještaj:

 • Alghero, 4 noćenja, dvokrevetna soba s dijeljenim kupatilom, 19.10. – 23.10.2015., 112€ za dvije osobe

Ukupno: 24€ + 112€ = 136€ za dvije osobe, 68€ ili oko 520 kn po osobi

 

Aerodrom Trst - Ronchi dei Legionari (TRS)
www
Internet stranice aerodroma Trst – Ronchi dei Legionari.
Automobil Automobil
Idete li autom do Trsta trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje.
Autobus Autobus
 • Iz Zagreba u Trst možete svakodnevno autobusom Croatiabus-a po cijeni već od 60 kn po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
 • Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Trst iz Zagreba već od 100 kn, iz Pule od 95 kn, iz Rovinja od 90 kn, iz Poreča od 65 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
 • Autotrans dnevno ima tri polaska iz Zagreba u Trst, cijena kreće od 70 kn po smjeru. Iz Rijeke cijena je po smjeru od 55 kn, iz Poreča 68 kn, iz Pule 95 kn, iz Zadra 202 kn, iz Splita 305 kn… Pročitati više o mogućim poveznicama s Trstom i kupiti karte možete ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Trst možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 16,80 € po smjeru.
Transfer na aerodrom
 • Glavnu željezničku/autobusnu stanicu Trieste Centrale i aerodrom povezuje autobus E 51. Aerodrom Ronchi dei Legionari se nalazi 33 km od centra grada, putovanje autobusom traje oko 55 minuta, cijena karte u jednom smjeru je 4 €. Autobusi kreću svakih 30 minuta radnim danom, vikendom svakih sat do dva. Važeći red vožnje možete pronaći na stranicama ATP Gorizia (potražite link na pdf dokument linea E 51).
 • Taksijem putovanje traje oko 30 minuta, cijena je oko 50 €.
Aerodrom-Trst

You may also like...

3 komentara

 1. Miroslav napisao:

  Prije neki dan sam slucajno pronasao tvoj sajt i odusevljen dealovima i ponudama, stvarno nevjerovatno.Svaka cast kako detaljno sve objasnis i prezentujes
  Krivo mi je sto se nalazim u usa a ne u evropi! 🙂
  I zato te pitam da li si upoznat sa nekim slicnim sajtom koji nudi slicne dealove ali iz USA? Ili kako bih mogao da saznam slicne ponude sa polaskom iz USA.. Stvarno bi ti bio zahvalan

 2. Miroslav napisao:

  Zahvaljujem! 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *