Jamajka – Last minute, povratno iz Münchena u Montego Bay za samo 155€

Koliko vremena vam treba da spremite kupaći kostim? Ako ste kratkog okidača, brzi na startu i uvijek spremni na avanturu te krenuti preko bare u roku od 4 dana ovo je ponuda za vas. Na Jamajku možete direktnim letom iz München za samo 155€ po osobi. Super deal, zar ne?!

Napomena: Potrebna je viza za ulazak u Jamajku. Viza se možete dobiti po dolasku na aerodromu, cijena je 45€. Ukoliko imate važeću SAD vizu u Jamajku možete ući bez vize. Ove informacije su na brzinu prikupljene i svakako ih provjerite prije polaska.

Prijevoznik je Condor.

Ponuda je dostupna za let sa polaskom od 11.12. i povratkom 25.12.2017.

Cijene uključuju jedan komad check-in prtljage do 20 kg.

Karte najjeftinije možete kupiti na lturfly.com stranicama.

München >> Montego Bay >> München

München >> Montego Bay >> München

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

19 komentara

  1. Petra Puž napisao:

    Robertina Pedišić

  2. Filip Srdoc napisao:

    Ovo? Paula Pešo

  3. Maja Jović napisao:

    Andrea Čokolino Ivoš Antonela Davidović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *