Karibi, otoci St. Martin + Guadeloupe, egzotika na drugom kraju svijeta, povratne, open-jaw ili kružne karte iz Pariza već od 338€

Ne znam jeste li ikada čuli za St. Maarten? A za St. Martin? Zvuči slično ali nije isto. 🙂 U biti riječ je malom, egzotičnom karipskom otoku podijeljenom na nizozemski i francuski dio. Danas ga spominjemo jer lokalni avio prijevoznik Air Caraibes upravo nudi akcijske cijene letova sa polaskom iz Pariza.

Današnji prijedlog vodi nas na francuski dio otoka St. Martin. Nešto poznatijeg brata već smo spominjali u našim ponudama, ponajviše zbog vjerovatno najcool aerodroma na svijetu, kako izgleda slijetanje na Princess Juliana International Airport možete pogledati ovdje.

U današnjim prijedlozima donosimo tri moguće opcije jeftinih letova. Prva je najjednostavnija, u pitanju je obična povratna karta iz Pariza na otok St. Martin, cijena je vrlo povoljnih 366€ s uključenom naknadom za rezervaciju. Druga opcija je open-jaw karta s dolaskom na St. Martim i s povratkom s drugog karipskog otoka Guadeloupe, ovakva karta je i najjeftinija, s naknadom će izaći 338€. U ovom slučaju morat ćete sami pronaći prijevoz sa St. Martina na Guadeloupe.

Treća opcija je moj favorit, riječ je kružnom putovanju s uključena sva tri leta, iz Pariza na St. Martin, između St. Martina i Guadeloupea, te na kraju povratak s Guadeloupea u Pariz, ukupna cijena iznosi 376€.

Želite li posjetiti Karibe i osjetiti pravu tropsku egzotiku vrijedi razmisliti o ovakvim ponudama Air Caraibesa.

Povratna karta:

Open-jaw karta;

Kružno putovanje:

Prijevoznik je Air Caraibes.

Ponuda vrijedi za letove tijekom sezone 2015/2016 no najniže cijene se uglavnom daju pronaći tijekom 3. mjeseca 2016.

Karte najjeftinije možete kupiti na www.budgetair.it stranicama.

Pariz >> St. Martin >> Pariz

Pariz >> St. Martin >> Pariz

Pariz >> St. Martin -- Pointe a Pitre >> Pariz

Pariz >> St. Martin — Pointe a Pitre >> Pariz

Pariz >> St. Martin >> Pointe a Pitre >> Pariz

Pariz >> St. Martin >> Pointe a Pitre >> Pariz

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *