Senegal, jeftine povratne avio karte iz Beča ili iz Italije u Dakar već od 219€

Senegal i nije baš na vrhu top liste prosječnog putnika, tim više može biti zanimljiva destinacija za iskusne ljubitelje putovanja (uključujući i vašeg Tripologa). Portugalski nacionalni avio prijevoznik TAP trenutno nudi vrlo prihvatljive cijene svojih letova sa aerodroma u našem okruženju u glavni grad Senegala Dakar.

Najjeftiniju povratnu kartu možete pronaći za polaske iz Beča, cijena kreće već od 219€. Tek nešto skuplji su polasci iz Italije, iz Milana put Dakra možete za 233€, iz Bolonje za 248€ ili iz Venecije za 251€. Informacije kako najlakše i najjeftinije doći do ovih aerodroma u Italiji pronaći ćete u našem članku Kako do aerodroma u Italiji.

Prijevoznik je portugalska nacionalna avio kompanija TAP.

Ponuda je dostupna za letove od 9. do 11. mjeseca 2017.

Karte možete pronaći na www.kayak.it ili direktno na TAP stranicama.

Beč >> Dakar >> Beč

Beč >> Dakar >> Beč

Milano >> Dakar >> Milano

Milano >> Dakar >> Milano

Bologna >> Dakar >> Bologna

Bologna >> Dakar >> Bologna

Venecija >> Dakar >> Venecija

Venecija >> Dakar >> Venecija

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

7 komentara

  1. Ljubica Skitnica napisao:

    Bila, nije lose, ali nista ekstra sto druge zemlje na kontinentu nemaju bolje….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *