Level – novi low-cost prekooceanski avio prijevoznik, Los Angeles ili San Francisco za 99€, Buenos Aires ili Punta Cana za 149€

Na nebu će se od 01.06.2017. pojaviti novi low-cost prekooceanski avio prijevoznik imena Level. Level je novokreirana tvrtka međunarodne zrakoplovne tvrtke IAG čime postaje peta glavna zrakoplovna marka uz Aer Lingus, British Airways, Iberiu i Vueling. Sjedište tvrtke nalazi se u Barceloni.

Barcelona je izabrana kao prvi europski grad za lansiranje letova Levela a najavljuju dolazak i u još nekoliko europskih gradova. Za sada će se odvijati direktni letovi iz Barcelone u Los Angeles i San Francisco (Oakland) po cijeni od 99€ po smjeru te Buenos Aires i Punta Canu po cijeni od 149€ po smjeru. Jučer smo već načeli Level ponudu u našem članku, danas dajemo kompletne informacije.

Cijene letova po smjeru:

  • Barcelona >> Los Angeles 99€
  • Barcelona >> San Francisco (Oakland) 99€
  • Barcelona >> Punta Cana 149€
  • Barcelona >> Buenos Aires 149€

 

Level će letjeti sa dva potpuno nova zrakoplova tipa Airbus A330 opremljena s 293 mjesta u ekonomskoj i 21 u premium klasi. U početku će avioni biti upravljani od strane Iberia pilota i kabinskog osoblje.

Plan letenja:

  • Letovi u Los Angeles počinju 01.06.2017. i odvijat će se dva puta tjedno
  • Letovi u San Francisco (Oakland) počinju 02.06.2017. i odvijat će se tri puta tjedno
  • Letovi u Punta Canu (Dominikanska Republika) počinju 10.06.2017. i odvijat će se dva puta tjedno
  • Letovi u Buenos Aires počinju 17.06.2017. i odvijat će se tri puta tjedno

Level je klasični low-cost prijevoznik. U cijenu karte uključena je samo ručna prtljaga, ako vam je potrebna checked prtljaga, obrok ili internet tijekom leta to ćete morati doplatiti. Iz svega navedenoga vidljivo je da Level treba postati glavni konkurent Norwegianu što je očito i cilj osnivanja kompanije.

Karte su u prodaji od 17.03.2017. i možete ih kupiti direktno na www.flylevel.com stranicama.

home-page-level

 

Napomena: Ukoliko već imate nešto prikupljenih Avios milja od ranijih British Airways ili Iberia letova moći ćete ih iskoristiti odmah za Level letove. U primjeru leta iz Barcelone u Los Angeles iznos možete spustiti za dodatnih 80€ ako imate već prikupljenih 14.810 Avios milja što ukupnu cijenu povratnog leta spušta na nevjerovatnih 117€. Također letite li s Levelom skupljat ćete Avios milje koje možete iskoristiti na nekim budućim letovima unutar grupacije, na ovom istom primjeru prikupit ćete ih 1.206.

Barcelona >> Los Angeles >> Barcelona

Barcelona >> Los Angeles >> Barcelona

You may also like...

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *