SUPER CIJENE! Ljetni direktni letovi iz Barcelone u Kaliforniju, Los Angeles ili Oakland (San Francisco) za samo 184€

Iberia trenutno nudi odlične cijene svojih direktnih letova iz Barcelona u SAD. Povratna karta u Los Angeles može biti vaša za samo 184€ odnosno u Oakland pored San Francisca za 185€. Do Barcelone možete stići brojnim low-cost letovima iz Hrvatske, Budimpešte, sjeverne Italije…u konačnici možete dobiti vrlo povoljno putovanje u Sjedinjene Američke Države uz bonus posjetu Barceloni.

Da stvar bude još bolja letovi po akcijskim cijenama su dostupni u špici sezonu, tijekom ljeta kada su cijene letova uvijek najviše. Također u pitanju su direktni letovi što je svakako još jedna vrijednost više. Požurite s kupovinom, ova ponuda sigurno neće dugo trajati.

Prijevoznik je Iberia.

Ponuda je dostupna za letove tijekom ljeta, od 6. do 9. mjeseca 2017.

Karte najjeftinije možete pronaći na www.momondo.de stranicama.

Barcelona >> Los Angeles >> Barcelona

Barcelona >> Los Angeles >> Barcelona

Barcelona >> Oakland >> Barcelona

Barcelona >> Oakland >> Barcelona

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

6 komentara

 1. Irena Jelic napisao:

  Seid Ruzic-Ibrisimovic

 2. Mora da je imala bolja slika Kalifornije od ove 🙂

  • Tripologia napisao:

   Zašto?! Šta fali slici, vidi kako je lipi zalazak sunca na horizontu. 😀 Iznenađujuće ali ne, ima lijepih slika SF-a a on mi je već dosadio, za LA i nije neka sreća barem tamo gdje ih ja uzimam.

 3. Fio Filipovic napisao:

  Probaj ako smijes u ameriku.. nebu te Trump pustio unutra 😛

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *